• Big Story

    Με 250 χλμ έτρεχε η Porsche του Γιώργου Βακάκη

    • NewsRoom
    Βακάκης

    Ο Γιώργος Βακάκης


    Υπερβολική ταχύτητα φαίνεται να είχε αναπτύξει η μοιραία Porsche που οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης. Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας έχουν καταγράψει την Porsche να κινείται με 250 χλμ/ώρα, όχι σε ένα αλλά πολλά σημεία του αυτοκινητόδρομου.

    Την ίδια στιγμή επιβεβαιώνεται από πληροφορίες πως τα λάστιχα της Porsche ήταν χιονολάστιχα, κάτι που σημαίνει πως δεν ενδείκνυνται για τόσο υψηλές ταχύτητες, μια και ο συγκεκριμένος τύπος ελαστικών έχει χαμηλότερο δείκτη ταχύτητας από τα κανονικά.

    Οι ειδικοί αναφέρουν ότι η ανώτατη ταχύτητα που δίνει ο κατασκευαστής των χιοναλαστίχων είναι τα 180 χλμ. Επιπλέον, το οδόστρωμα στο σημείο της τραγωδίας αλλά και πριν από αυτό δεν ήταν βρεγμένο, κάτι που αν όντως ισχύει, αποκλείει την υδρολίσθηση σαν πιθανή αιτία απώλειας ελέγχου του αυτοκινήτου.

    Οι ίδιες πηγές θέλοντας να επισημάνουν το μέγεθος της ατυχίας του Υπάτιου Πατμάνογλου και της οικογένειάς του, τονίζοντας πως θέσεις στάθμευσης υπάρχουν και μετά το κτίριο που ήταν οι τουαλέτες και αν είχε επιλέξει να σταθμεύσει εκεί, η Porsche απλά θα είχε πέσει πάνω στο κτίριο.

    Μάλιστα οι θέσεις μετά το κτίριο προορίζονται για ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ εκεί που στάθμευσε το Honda του, είναι θέσεις φορτηγών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Βακάκης: Ποιος ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη του γίγαντα των παιχνιδιών Jumbo, που οδηγούσε τη μοιραία porsche (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Βακάκης. Όλη η αλήθεια για το τρομακτικό δυστύχημα με την Porsche (video)



    ΣΧΟΛΙΑ