ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η υπόσχεση του Κ.Μ. στην Εθνική μπάσκετ, το γούρι που έχει, γιατί έγιναν έξαλλοι οι Τούρκοι και γιατί ο Τραμπ θαυμάζει την Ελλάδα
28 χρόνια πίσω μας γύρισε η φράση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να καληνυχτίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Μητσοτάκη.
Το 1989 και σε ομιλία στην Βουλή, ο τότε πρωθυπουργός της χώρας, Ανδρέας Παπανδρέου είχε χρησιμοποιήσει ακριβώς την ίδια φράση για να ολοκληρώσει την κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, καληνυχτίζοντας τον τότε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
Για την ιστορία πάντβως στις 18 Ιουλίου 1989, μία εβδομάδα μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Τζαννετάκη, η βουλή αποφάσισε τη σύσταση ειδικής προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διαπιστωθεί η ενοχή ή μη των Ανδρέα Παπανδρέου, Μένιου Κουτσόγιωργα, Δημήτρη Τσοβόλα, Γιώργου Πέτσου και Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Με βάση το πόρισμα αυτής της επιτροπής, στις 27 Σεπτεμβρίου 1989, η βουλή αποφάσισε μετά από μυστική ψηφοφορία την παραπομπή και των 5 πολιτικών προσώπων στο Ειδικό Δικαστήριο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Metlen: Ισχυρό το β’ εξάμηνο- ΑΠΕ και ενέργεια ωθούν την κερδοφορία
- Γιατί πήγε στο Μαξίμου ο CEO ενός κολοσσού της Υγείας – Η Ελλάδα στο ραντάρ ξένων εταιρειών για επενδύσεις
- Χάρης Αντωνίου: Τις επενδύσεις 1 με 2 τρισ. δολάρια για την ανανέωση των ελληνόκτητων ποντοπόρων πλοίων να προσπαθήσουμε να τις περάσουμε μέσα από το ΑΕΠ της Ελλάδας
- Patrico στην Πάρο: Επανερμηνεύοντας τη μνήμη του τόπου
