• Big Story

    Μύκονος, Νάξος, Σέριφος: Νέα λουκέτα από φορολογικούς ελέγχους

    • NewsRoom
    lock


    Η Μύκονος, η Νάξος και η Σέριφος μπήκαν τις περασμένες μέρες στοι μικροσκόπιο των φοροελεγκτικών αρχών. Οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έβγαλαν «λαβράκια» και συγκεκριμένα:

    Στη Μύκονο ελεγκτές παρουσιάστηκαν σε εστιατόριο χθες το βράδυ ως πελάτες. Το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γεμάτο. Οι ελεγκτές καθ’ όλη τη διάρκεια των ελέγχων διαπίστωσαν πως σε 15 τουλάχιστον τραπέζια δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη. Το εστιατόριο σφραγίσθηκε για 48 ώρες, μετά την επιβολή των αναλόγων προστίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το FAMILIA. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η ΑΑΔΕ είχε κλείσει και δεύτερο εστιατόριο στην Μύκονο.

    Στη Σέριφο οι ελεγκτές παρουσιάστηκαν σαν «ζευγαράκι» που πήγε να πιει το ποτό του σε γνωστό μπαρ – εστιατόριο της περιοχής. Και σε αυτή την περίπτωση διαπιστώθηκαν τα ίδια. Καθώς το κατάστημα σε αρκετές περιπτώσεις δεν έκοψε αποδείξεις.

    Τέλος έλεγχος έγινε και σε ένα αρτοποιείο στη Νάξο, όπου οι ελεγκτές παρίσταναν τους τουρίστες. Ο φούρνος, όπως διαπιστώθηκε, επίσης δεν έκοβε αποδείξεις για την πώληση των προϊόντων του. Το κατάστημα  κλείνει αύριο το πρωί.

    Οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα συνεχιστούν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πολιτική δίωξη από τον Γαβρόγλου καταγγέλλει ο Πρύτανης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι επίσημο: Δείτε πού θα παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πύρινος κλοιός: Φωτιές καίνε στο Λασίθι – Υπό μερικό έλεγχο στην Αλεξανδρούπολη



    ΣΧΟΛΙΑ