• Big Story

    Λουκάς Παπαδήμος: Από το Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος -Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

    Παπαδήμος


    Νέες εξελίξεις έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση του τρομοκρατικού χτυπήματος κατά το οποίο τραυματίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

    Η Αντιτρομοκρατική έχει ξεκινήσει τους ελέγχους στις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις των υπευθύνων ασφαλείας αλλά και του φρουρού που ήταν υπεύθυνος για την ασφάλεια της αλληλογραφίας του κ. Παπαδήμου.

    Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν και πόσο ενδελεχής έλεγχος έγινε στους φακέλους που επρόκειτο να ανοίξει ο πρώην πρωθυπουργός την ημέρα της επίθεσης,

    Αστυνομικές πηγές τονίζουν πως υπάρχει επίμαχο υλικό που δείχνει πως οι ισχυρισμοί του υπεύθυνου φρουρού είναι αληθείς. Ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του πως η αλληλογραφία πέρασε από τη Βουλή.

    Περαν του εν λόγω οπτικού υλικού που έχει στη διάθεσή της η Αντιτρομορατική, εξετάζονται κι άλλα βίντεο που δείχνουν τις διαδρομες της αλληλογραφίας προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο – τουλάχιστον ως προς τους ελέγχους που έγιναν.

    Ο φάκελος εστάλη από το Κολωνάκι

    Στο μεταξύ όπως προέκυψε από την ένωση που έγινε στα κομμάτια των  υπολειμμάτων του πακέτου, το τρομοδέμα εστάλη από την περιοχή του Κολωνακίου.

    Το όνομα του αποστολέα δεν παραπέμπει σε κάποιο  δημόσιο πρόσωπο σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λουκάς Παπαδήμος: Βρήκαν DNA που συνδέεται με την επίθεση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠοιος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος που έπεσε θύμα τρομοκρατών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκάς Παπαδήμος: Το συγκλονιστικό video που δείχνει αιμόφυρτο τον πρώην πρωθυπουργό



    ΣΧΟΛΙΑ