• Big Story

    Οι απρόσμενες συνήθειες των γυναικών που βλέπουν πορνό

    • NewsRoom


    Ξεφεύγοντας από την εποχή που μόνο οι άντρες έβλεπαν πορνό, σήμερα, σύμφωνα με έρευνες, 1 στις 3 γυναίκες βλέπει ερωτικές ταινίες κάθε βδομάδα. Όπως είναι λογικό, οι προτιμήσεις των γυναικών για το περιεχόμενο των ταινιών δεν είναι κοινές, μπορούμε όμως να καταλήξουμε σε ορισμένα γενικά συμπεράσματα όσον αφορά τις συνήθειες τους:

    • Τους αρέσει να βλέπουν άλλες γυναίκες: αυτό προκαλεί έκπληξη μόνο στους άντρες οι οποίοι θεωρούν ότι οι γυναίκες βλέπουν ταινίες τέτοιου είδους μόνο για να μάθουν πώς να τους ευχαριστούν. Στην πραγματικότητα όμως, οι γυναίκες δηλώνουν με κάθε ευκαιρία ότι το να βλέπουν άλλες γυναίκες να κάνουν σεξ είναι πιο διεργετικό για τις ίδιες. Φυσικά, αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες πορνό το λεσβιακό είναι η κατηγορία με τις περισσότερες αναζητήσεις από γυναίκες τόσο στο Pornhub όσο και στο YouPorn και αναφέρεται μάλιστα ότι ο όρος «λεσβιακό τρίο» αναζητείται 351% περισσότερο από γυναίκες παρά από άνδρες.

    kiss

     

    • Βλέπουν ερωτικές ταινίες μόνες τους: το 2015, μια έρευνα του Marie Claire απέδειξε ότι μόλις το 12% των γυναικών που βλέπουν ερωτικές ταινίες προτιμούν να τις βλέπουν με το σύντροφό τους. «Η σχέση με το πορνό είναι μια προσωπική σχέση που συμβάλλει στο να καταλάβουν οι ίδιες τι θέλουν και να ικανοποιήσουν μόνες τους τον εαυτό τους», σημειώνει η συγγραφέας της έρευνας.

     

    • Ξοδεύουν περισσότερο χρόνο για να βλέπουν πορνό από ότι οι άνδρες: κατά μέσο όρο οι γυναίκες βλέπουν πορνό για 11 λεπτά ενώ οι άνδρες για 10 λεπτά. Η εύκολη εξήγηση είναι το παραδοσιακό στερεότυπο ότι οι γυναίκες τελειώνουν πιο αργά. Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με έρευνες η διαφορά του 1 λεπτού αποδίδεται στην επιλογή του βίντεο αφού οι γυναίκες φαίνονται να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επιλέξουν το βίντεο που θα δουν.

     

    • Τους αρέσει να υπάρχει ένα «στόρι» στις ταινίες: κατά γενική ομολογία οι γυναίκες προτιμούν να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου που να έχουν μια πλοκή προκειμένου να χρησιμοποιούν και τη φαντασία τους και να αυνανίζονται. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι γυναίκες επιλέγουν το «σκληρό» πορνό κυρίως όταν δεν έχουν αρκετό χρόνο.

     

    • Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η αγαπημένη τους: η Κιμ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των ταινιών πορνό με σταρ, παρόλο που η ταινία της κυκλοφόρησε πριν 9 μήνες.

     

    • Προτιμούν να βλέπουν αυτά που θεωρούνται ταμπού στις κοινωνίες τους: ο παρακάτω πίνακας τα λέει όλα:

     

    pinakas pornhub

    • Θέλουν να βλέπουν πράγματα που κάνουν οι ίδιες στο κρεβάτι: σύμφωνα με έρευνα του Cosmopolitan, μόλις το 14% των γυναικών επιλέγουν να βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν οι ίδιες να κάνουν στο κρεβάτι.

    Τελικό συμπέρασμα; Το πορνό για τις γυναίκες δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά ένας τρόπος αυτο-ικανοποίησης – ακριβώς όπως και στους άνδρες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5+1 πρωτότυπες προτάσεις εξόδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραμιλάς; Μάλλον είσαι πολύ έξυπνη.Τα χαρακτηριστικά των γυναικών με υψηλό IQ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/o-mavros-septemvris-tis-mikonou/81053

     

    mononews_contest 1 year

     



    ΣΧΟΛΙΑ