• Big Story

    Εξώδικο του κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσου (Folli Follie) στο mononews.gr – Η απάντησή μας 

    To εξώδικο του κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσου προς το mononews.gr


    Εξώδικο με το οποίο ζητάει την απόσυρση του κειμένου που αναρτήσαμε το μεσημέρι με τίτλο:  Αποκαλυπτικό: Η αγωγή που πιστοποιεί τα έργα και τις ημέρες του Δ. Κουτσολιούτσου – Γιατί κινδυνεύει να χάσει το σπίτι στην Κηφισιά, απέστειλε ο τέως πρόεδρος της Folli Follie κ. Δημήτρης Κουτσολιούτσος. Στο εξώδικο αναφέρει ότι: 

    Στο κείμενο του άρθρου αναπαράγετε αυτούσια τμήματα του δικογράφου εισαγωγής που αφορά ιδιωτική αναφορά χωρίς κανένα ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο και που δεν άπτεται του συνολικού ενδιαφέροντος.

    Η εκ μέρους σας κατοχή του δικογράφου αυτού είναι αποτέλεσμα παράνομης πράξης και η δημοσιοποίηση τόσο του περιεχομένου του όσο και του ίδιου του δικογράφου με φωτογραφική αναπαραγωγή αποτελεί παράβαση των διατάξεων του κανονισμού ΕΕ 2016/679 για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και αποτελεί ταυτόχρονα και αξιόποινη πράξη.

    Περαιτέρω στο τίτλο του εν λόγω άρθρου προβαίνετε απρόκλητα στο χαρακτηρισμού του προσώπου μου ως άφιλου» γεγονός που από την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση των εγκλημάτων της εξύβρισης αλλά και της συκοφαντικής δυσφήμησης καθώς είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχω ευρύ κοινωνικό και φιλικό κύκλο και πως ακόμη και αυτές τις δύσκολες ώρες αν μη τι άλλο απολαμβάνω της φιλίας πολλών ανθρώπων .

    Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου διαμαρτύρομαι έντονα για το ψευδές και προσβλητικό δημοσίευμά σας και σας δηλώνω ότι δεν θα ανεχθώ τη παράνομη συμπεριφορά σας.

    Σας καλώ να αποσύρετε εντός δυο ωρών από τη λήψη του παρόντος το δημοσίευμα από τον ιστότοπο της ηλεκτρονικής εφημερίδας σας και να αποκαταστήσετε εμπράκτως τη τιμή και την υπόληψη μου δημοσιεύοντας αυτούσια τη παρούσα εξώδικη διαμαρτυρία-πρόσκληση.

    Σας καλώ να παραλείπετε στο μέλλον δυσφημιστικές και εξυβριστικές αναφορές για το πρόσωπό μου.”

    Σε απάντηση των ανωτέρω το mononews.gr υπογραμμίζει τα ακόλουθα: 

    Το επίμαχο δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην αλήθεια και η δημοσίευση του αποτελεί εκδήλωση του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος μας στο πλαίσιο του δημοσιογραφικού λειτουργήματος για την ενημέρωση των αναγνωστών μας. Οι οποίοι  στην πλειοψηφία τους είναι επενδυτές και επιχειρηματίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie και τις δικαστικές εκκρεμότητες του κ. Κουτσολιούτσου.

    To εξώδικο του κ. Δημήτρη Κουτσολιούτσου προς το mononews.gr



    ΣΧΟΛΙΑ