• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις: Διαλύεται η συγκυβέρνηση-Αποχωρούν οι ΑΝΕΛ. Καμμένος: Παραιτούμαι

    • NewsRoom


    Την απόφαση να αποχωρήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από την κυβέρνηση ανακοίνωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο Πάνος Καμμένος. Κάναμε μια αρκετά μεγάλη συζήτηση υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

    «Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια αλλά το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μην θυσιάσω την καρέκλα.

    Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία και του εξήγησα ότι για το θέμα το εθνικό δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία.

    Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση.»

    Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, για το αν άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να απαντήσει. «Ηρεμήστε» περιορίστηκε να πει αντιδρώντας στην επιμονή των δημοσιογράφων.

    Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς εάν ο Πάνος Καμμένος κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει σε λίγο πει ότι η αποχώρηση των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα σημαίνει και άρση της εμπιστοσύνης του προς την κυβέρνηση, τότε ο Αλέξης Τσίπρας ενδέχεται ακόμα και σήμερα να ανοίξει την κοινοβουλευτική διαδικασία προκειμένου να ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης της βουλής.

    Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» Δ. Καμμένου: Έχει προσυμφωνηθεί το διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To tweet του Π. Καμμένου και Κοινωνία στη Μητρόπολη πριν τη συνάντηση με τον Τσίπρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H τελευταία πράξη (;) Τσίπρα – Καμμένου



    ΣΧΟΛΙΑ