• Big Story

    “Χτυπούσαν στο ψαχνό! Έδιναν στα θύματα τη χαριστική βολή”

    • NewsRoom


    Ραγίζουν καρδιές από τις ιστορίες των θυμάτων (στην φωτό που βλέπετε παραπάνω είναι 18 από τους 129 συνανθρώπους μας που δολοφονήθηκαν)  που έρχονται στο φως μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση τους από αδίστακτους δολοφόνους στο θέατρο  του Bataclan. Ένα από τα θύματα, ο Nick Alexander, από το Colchester του Εssex ο οποίος προμήθευε το συγκρότημα Eagles Of Death Metal που έδινε τη συναυλία στο χώρο τραυματίσθηκε θανάσιμα από τις αδέσποτες σφαίρες των ψυχρών εκτελεστών. Το περιστατικό περιγράφει η κοπέλα του θύματος η οποία βρισκόταν κοντά του και στην αρχή τον αναζητούσε ελπίζοντας ότι θα τον βρει.

    ” Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί.Κανείς δεν ήξερε από έρχονταν.Στη συνέχεια βλέπαμε ανθρώπους να πέφτουν στο έδαφος σαν άδεια σακιά γεμάτοι αίμα.Δεν κατάλαβα πως βρέθηκα έξω.Νόμιζα ότι ο Alexander με είχε ακολουθήσει.Επικρατούσε χάος.Χτυπούσαν στο ψαχνό χωρίς έλεος. Όταν βγήκα κάποιοι φίλοι πιο ψύχραιμοι με βοήθησαν να ανεβάσω twitter την φωτογραφία του αγαπημένου μου.Ικέτευα, αν κάποιος γνώριζε κάτι, να μου το πει.”

    H Polina όμως που ήδη έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο μαθαίνει σύντομα τα τραγικά νέα.Ο σύντροφος της είναι ανάμεσα στους 129 επιβεβαιωμένους νεκρούς. Από τότε δεν σταματά να κλαίει μπροστά στη φωτογραφία του και να στέλνει οργισμένα μηνύματα εναντίον της τυφλής βίας και της τρομοκρατίας. ” Θα είσαι πάντα η μεγάλη μου αγάπη ” γράφει σε ένα από τα μηνύματα της..

    Σε άλλο μήνυμα της τον αποχαιρετά. “Κοιμήσου γλυκέ μου πρίγκιπα”

    Υπήρξαν και μερικοί, πιο τυχεροί, που κατόρθωσαν να ξεφύγουν σκαρφαλώνοντας στα παράθυρα. Οι ένοπλοι τους προειδοποιούσαν ότι εάν κινηθούν θα τους σκοτώσουν.
    Ένας από τους ενόπλους αναγνωρίστηκε.Είναι ο Γάλλος  Mostefai Ismaël Omar, 29, από την Courcouronnes, στην Essonne.

    Εκείνη που στάθηκε πιο τυχερή ήταν η 22 χρονη Isobel Bowdery , η οποία μόλις είχε αποφοιτήσει από τη σχολή της στη Νότια Αφρική. Ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους δολοφόνους.Χωρίς να το καταλάβει κάποιοι την τράβηξαν προς την έξοδο και της έσωσαν τη ζωή.

    SOUTH AFRICAN GIRL - SURVIVOR

    Πάνω στον πανικό της να κρατηθεί από κάπου και να σωθεί τράβηξε μία μπλούζα γεμάτη αίματα.Τη δημοσίευσε στη συνέχεια στα social media μήπως και την αναζητήσει κάποιος.Κάποιος που στάθηκε τυχερός σαν και εκείνη και κατόρθωσε να βγει από την κόλαση του Bataclan

    BLOODY SHIRT - BATACLAN



    ΣΧΟΛΙΑ