• Big Story

    Αποφασισμένος ο Π. Ψυχάρης: Το MEGA δεν κλείνει!

    psixaris-panagiotis

    Παναγιώτης Ψυχάρης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας


    Αιφνιδίασε ο γιος ενός εκ των βασικών μετόχων του MEGA. Ο Παναγιώτης Ψυχάρης, γιος του Σταύρου Ψυχάρη, μιλώντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά τη νομιμότητα τραπεζικής δανειοδότησης σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης, δήλωσε πως το MEGA δεν κλείνει. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ και μέτοχος του Τηλέτυπου τάραξε τα νερά τη στιγμή που η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται πυρετωδώς.

    Ο κ. Ψυχάρης απαντώντας στην έντονη φημολογία που θέλει το MEGA να οδηγείται στο “μαύρο”, δήλωσε ότι το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσω δορυφόρου, ίντερνετ ή άλλης πλατφόρμας.

    Συγκεκριμένα, εξήγησε: “Το MEGA δεν κλείνει. Στην απευκταία αυτή περίπτωση υπάρχει ο εμπορικός κώδικας και ο κώδικας των εταιρειών που λένε τι πρέπει να γίνει. Υπάρχουν διαδικασίες που θα ακολουθηθούν νομίμως. Όσον αφορά στο θέμα της λεγόμενης άδειας πρόκειται να βγουν κάποιες άδειες. Μέχρι να βγουν είναι λεγόμενες και μέχρι τότε θα εκπέμπει κανονικά. Είναι άδειες για να εκπέμπει κάποιος σταθμός μέσω DIGEA. Το MEGA όπως κι άλλα κανάλια μπορεί να δημιουργήσει πρόγραμμα και να εκπέμψει μέσω δορυφόρου, ίντερνετ, μέσα από πλατφόρμες. Είναι μια εταιρεία στο χρηματιστήριο που θα συνεχίσει να παράγει πρόγραμμα. Προφανώς δεν θα είναι μέσω των λεγομένων αδειών. Αν δεν πάρεις τη λεγόμενη άδεια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να εκπέμψεις πρόγραμμα. Το MEGA υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Η τηλεόραση είναι απαρχαιωμένο μέσο που ανταποκρίνεται σε πιο ηλικιωμένους ανθρώπους. Οι νέοι όμως έχουν πάει σε εναλλακτικές μορφές ενημέρωσης. Εμείς εδώ συζητάμε για άδειες όταν όλος ο κόσμος πάει αλλού. Το παιχνίδι αυτό το βλέπουν οι διαφημιζόμενοι και διαφημιστές που θα πάνε σε άλλα κανάλια περιεχομένου… Δεν έχει αποφασιστεί  ο τρόπος συνέχισης λειτουργίας του Mega. Για παράδειγμα ο ΔΟΛ ΑΕ έχει στις σκέψεις του το Βήμα TV αλλά αυτό θέλω να μείνει μεταξύ μας.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/tileoptikes-adies/70525

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/olga-gerovasili-epoches-tou-mavrou-echoun-parelthi-stin-ellada-ti-perimeni-osous-minoun-choris-adies/70553



    ΣΧΟΛΙΑ