• Πολιτική

    Απίστευτη ανάρτηση Κοτζιά: «Εκατομμύρια Ελλήνων έκαναν την επιλογή τους – Συνεχίζω ήσυχος»!

    • NewsRoom
    kotzias


    Μπορεί στο κέντρο της Αθήνας εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος να διαδήλωνε κατά των κινήσεων της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, στην μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον Νίκο Κοτζιά, ο οποίος προτίμησε να δει το ποτήρι «μισοάδειο».

    Ο κ. Κοτζιάς δηλώνει πως συνεχίζει στην ίδια γραμμή «με ήσυχη συνείδηση» καθώς όπως υποστηρίζει εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους, εννοώντας προφανώς πως δεν πήγαν στο συλλαλητήριο! Μάλιστα, για αυτό τον λόγο, ο υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος μόλις πριν από μια μέρα δήλωνε, μέσω της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, πως είναι υπέρ του συλλαλητηρίου, πως με τον τρόπο αυτό διαψεύστηκαν οι «δημοσκοπήσεις της διαπλοκής».

    Παράλληλα ο κ. Κοτζιάς επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία αλλά και εμμέσως στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου να συμμετέχει στο συλλαλητήριο, επιστρατεύοντας τη δήλωση του Οικουμενικού Πατριάρχη για ενότητα!

    «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν,με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας», έγραψε στο Twitter o υπουργός Εξωτερικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυγενάκης: Πανικόβλητη η κυβέρνηση από τα συλλαλητήρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μίκης Θεοδωράκης: «Εγώ δεν ντρέπομαι όπως οι εθνομηδενιστές που μας κυβερνούν»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για πάνω από 1,5 εκατ. διαδηλωτές κάνουν λόγο οι διοργανωτές, για 140.000 λέει η Αστυνομία



    ΣΧΟΛΙΑ