• Big Story

    Ανδρέας Βγενόπουλος: Έγινε η νεκροψία – Επενέβησαν εισαγγελείς για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του

    • NewsRoom


    Με εισαγγελική παρέμβαση, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθετική διάταξη, εξακριβώθηκαν τα αίτια του θανάτου του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

    Όπως προβλέπει ο νόμος σε περιπτώσεις αιφνιδίων θανάτων που δεν υπάρχει κάνενα ιστορικό με προηγούμενα προβλήματα υγείας, επεμβαίνουν οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Ο επιχειρηματίας δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και για αυτόν τον λόγο όπως προβλέπει η νομοθεσία έγινε η νεκροψία.

    Παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας λοιπόν λίγες ώρες προ της κηδείας του επιχειρηματία διαπιστώθηκε από ιατροδικαστή ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς . Στην συνέχεια ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές από τον ίδιο τον ιατροδικαστή.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Άδωνις κατακεραυνώνει τον Λαζόπουλο: Καταστρέφεται η Ελλάδα και μας λέει ότι δεν ασκεί πολιτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ(video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντζελίνα Τζολί: Δείτε τα όργιά της σε ένα επτάλεπτο βίντεο – Έκανε στοματικό σε αγνώστους και ζητούσε από γυναίκες να…



    ΣΧΟΛΙΑ