• Big Story

    Αμετανόητη η Βαγενά: Χαζοί όσοι δεν κατάλαβαν την “Τουρκοκρατία”

    vagena


    Η Άννα Βαγενά ξαναχτυπά με νέες αιχμηρές δηλώσεις επιμένοντας στα σχόλια περί Τουρκοκρατίας. Αντί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους Έλληνες, συνεχίζει να είναι προκλητική και να επιτίθεται, κατηγορώντας τους σχεδόν στα ίσα ότι όσοι δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ της έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

    Η κα Βαγενά μιλώντας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή είπε αρχικά ότι δεν εννοούσε ακριβώς έτσι τα όσα είπε, κατόπιν όμως έκανε λόγο για λυσσαλέα επίθεση στο πρόσωπό της, στοχευμένη, πρόστυχη και ανέντιμη.

    Η επίμαχη χτεσινή της δήλωση είχε ως εξής: “Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε”.

    “Εγώ δεν είμαι κομματική και νόμιζαν ότι θα καταψήφιζα την κυβέρνηση. Σε αυτή την ίδια συνέντευξη, στον ραδιοφωνικό σταθμό SigmaFM της Ζακύνθου, είπα και κάποια άλλα σημαντικά πράγματα και κανείς δεν τα ανέδειξε. Είπα ότι η οικογένεια Μητσοτάκη και τα παρακλάδια της θρέφονται από το Δημόσιο”. Και μετά αναρωτήθηκε: “Μήπως αυτό προκάλεσε την λυσσαλέα επίθεση; Είπα επίσης ότι ας αφήσουν και κάποιο άλλο παιδί να πάρει καμιά δουλειά. Ήταν ανάγκη να πάρει μόνο δουλειές η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη;”

    Η κα Βαγενά επανήλθε στη δήλωση που προκάλεσε σάλο χτες και συνέχισε να εξαπολύει επιθέσεις αποκαλώντας χαζούς όσους την επέκριναν: “Η δήλωση που έκανα απευθύνεται σε ευφυείς ανθρώπους και όχι σε φαρμακερά φίδια”.

    Περιέγραψε μάλιστα και ένα περιστατικό: “Πριν καιρό, συνάντησα δυο γυναίκες στα Φάρσαλα. Και μου είπαν: ‘Μην στενοχωριέσαι μωρέ Άννα. Εδώ αντέξαμε τόσα. Αντέξαμε κατοχές. Θα τα πάρουμε πίσω’. Αυτά τα λέει ο υγιής κόσμος και όχι τα φαρμάκια. Λυπάμαι πολύ αν μένουμε στις λέξεις. θεωρεί ποτέ κανείς ότι είχαμε εθνική κυριαρχία; Πότε είχαμε εθνική κυριαρχία σε αυτό τον τόπο; Γιατί είμαστε υποκριτές;”

    Η κα Βαγενά δεν παρέλειψε να πει ότι ζορίστηκε πολύ να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο και είπε χαρακτηριστικά: “Έφτασε η στιγμή που σκέφτηκα να μην το ψηφίσω. Πήρα συνειδητά την ευθύνη”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/o-kaminis-apo-vdomada-dagkoni/49027

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/me-mia-ora-kathisterisis-eftase-o-poutin-stin-athina/49032

     



    ΣΧΟΛΙΑ