Αύξηση 5,46% στο βασικό τους μισθό θα δώσει στους εργαζόμενους στο Μεξικό η Volkswagen, απόρροια του ετήσιου ρυθμού πληθωρισμού.
Οι εργαζόμενοι έχουν αγωνιστεί τους τελευταίους μήνες για να πετύχουν τις αυξήσεις, ζητώντας αρχικά αύξηση 12%.
Το εργοστάσιο, το οποίο από τον Μάιο έχει 11.364 εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού, κατασκευάζει τα μοντέλα Tiguan, Jetta και Golf προς πώληση στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και άλλες αγορές.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Η μεγάλη μάχη long-short στη Metlen, το ράλι σε ΔΕΗ – ΟΠΑΠ, η δίωξη για απάτη στην Μάρμαρα Παυλίδης, τι θα κάνουν Παπασταύρου – Εξάρχου στον Λευκό Οίκο, ο Παπανικολάου στην Ακτή Βουλιαγμένης, με ποιους τα είπε ο Greg, ο Άδωνις στο My Story και το dinner Τσάκου – Σήλιας στο Hôtel Costes
The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100