Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota άρχισε την ανάκληση 4.682 οχημάτων (Lexus Sedan) που έχουν εισαχθεί στην κινεζική αγορά, μετά από τον εντοπισμό προβλημάτων στους αερόσακους, σύμφωνα με την αρμόδια εποπτική αρχή.
Η Toyota Motor (China) Investment Co., ανακαλεί ένα Lexus IS 250C που κατασκευάστηκε στις 15 Ιανουαρίου 2014 και 4.681 Lexus GX 400 που παρήχθησαν μεταξύ της 6ης Ιανουαρίου 2014 και της 13ης Φεβρουαρίου 2017.
Το πρόβλημα εντοπίστηκε στους μπροστινούς αερόσακους, που παράγει η ιαπωνική εταιρία Takata, καθώς οι συσκευές γόμωσης του αέρα είναι ενδεχόμενο θρυμματιστούν εκτοξεύοντας θραύσματα στους επιβάτες, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό τους, μετά την ενεργοποίηση των αερόσακων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανάκληση οχημάτων Corolla sedan από την Toyota
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Toyota θέλει να βάλει ένα ρομπότ σε κάθε σπίτι και να το κάνει φιλαράκι σας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αττική Οδός: Νέα παράταση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έως 22 Φεβρουαρίου
- Γερουλάνος: «Στόχος του συνεδρίου μας να αποδείξουμε ότι στο επίκεντρο της ύπαρξης μας είναι ο πολίτης»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τη Χαμάς να αποστρατιωτικοποιηθεί «πλήρως και άμεσα»
- Κατολισθήσεις και πλημμύρες σαρώνουν Πρέβεζα, Κέρκυρα, Τρίπολη, Λέσβο – 112 σε Χίο, Σέριφο, θυελλώδεις νοτιάδες στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Louis Vuitton: Έλληνας εμπλέκεται σε υπόθεση γυναίκας που ξέπλενε πάνω από 2 εκατ. σε αγορές πολυτελείας – πρόστιμο στον οίκο
Γιώργος Φουστάνος: Ο εφοπλιστής, συλλέκτης και ιστορικός με τα 40 βιβλία και το Ψηφιακό Μουσείο της Ελληνικής Ναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.