• AUTO

    Το αυτοκίνητο του καλοκαιριού! (video)

    mazda-mx5


    Το Mazda MX-5 που συνδέεται με τις διακοπές και το ελληνικό καλοκαίρι, σε ένα βίντεο με τον Σωτήρη Κοντιζά στο τιμόνι.

    Όταν αναφέρεις το Mazda MX-5 στους λάτρεις της αυτοκίνησης, ο συνειρμός αναπόφευκτα οδηγεί σε πλαγιολισθήσεις, αλητείες, φεγγάρι, καλοκαίρι, θάλασσα και ατελείωτες διαδρομές: «Μη με πας από το σπίτι, στο Θεό να με πας» τραγουδά η Άλκηστις για το αμάξι που πρεσβεύει όσο κανένα τη φιλοσοφική αρχή Jinba Ittai, όπου οδηγός και αυτοκίνητο γίνονται ένα.

    Το MX-5 προσφέρει εδώ και 34 χρόνια μοναδικές στιγμές οδηγικής ικανοποίησης και κάθε φορά που κάποιος βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του πιο εμπορικού roadster στον κόσμο εύχεται η διαδρομή να μην τελειώσει.

    Το ΜΧ-5 έχει βραβευτεί πολλαπλές φορές ως αυτοκίνητο διασκεδαστικό στην οδήγηση, είναι μια προσιτή επιλογή όσων αναζητούν ανόθευτη οδηγική απόλαυση.

    Μέσα στα χρόνια, του έχουν αποδοθεί πολλοί χαρακτηρισμοί, όπως συναρπαστικό, εθιστικό, αγχολυτικό, «ο τελευταίος Σαμουράι», «ο αιώνιος έφηβος», «το αυτοκίνητο της καρδιάς μας».

    Το σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα, που αποτελεί την αγορά με τις περισσότερες πωλήσεις ΜΧ-5 στην ΝΑ Ευρώπη, το ιαπωνικό roadster έχει συνδεθεί με τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

    MAZDA MX-5

    Σε ένα νέο βίντεο διάρκειας 60 sec, αποτυπώνεται η μοναδική σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στον οδηγό και το ΜΧ-5, μέσα σε ένα άκρως καλοκαιρινό ελληνικό τοπίο στην παραλία της Ψάθας.

    Πρωταγωνιστής ο Σωτήρης Κοντιζάς, σεφ και πρεσβευτής της μάρκας που τονίζει ότι την αυθεντική Jinba Ittai οδήγηση την προσφέρει μόνο το MX-5.

    Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο είναι στο μοναδικό Soul Red χρώμα της έκδοσης Skyactiv-G 2.0 184PS, στο κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Homura που ξεχωρίζει για τα σπορ χαρακτηριστικά της, όπως καθίσματα Recaro, σύστημα πέδησης Brembo, αμορτισέρ Bilstein και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου BBS.

    Για το ξεχωριστό αυτό αποτέλεσμα η Mazda Autoone συνεργάστηκε με την εταιρία 365film και τον κ. Θοδωρή Τζάρτο, οι οποίοι ανέλαβαν τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, την ηχητική και μουσική επιμέλεια.

    Διευθυντής φωτογραφίας ήταν ο κ. Σταύρος Τσιρλίδης. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν ο κ. Γιώργος Πατσιατζής. Την παραγωγή και το σενάριο ανέλαβε η Mazda Autoone.

    Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Mazda MX-5
    Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο Mazda MX-5

    Διαβάστε επίσης:

    Mazda MX-5: Ανανέωση ενόψει καλοκαιριού!

    F1: Μαύρα σύννεφα στη Ferrari!

    Στη Formula Eurocup 3 o Μαρκογιάννης!



    ΣΧΟΛΙΑ