• AUTO

    Στην Ελλάδα τo νέο Fiat Panda Hybrid!


    Το νέο Fiat Panda Hybrid ξεκινά την πορεία του και στην Ελληνική αγορά προσφέροντας όλα τα πλεονεκτήματα της υβριδικής τεχνολογίας σε ένα προσιτό και με κορυφαία πρακτικότητα αυτοκίνητο πόλης.

    Στην καρδιά του μοντέλου βρίσκεται το νέο υβριδικό σύστημα της Fiat, το οποίο συνδυάζει το νέο ατμοσφαιρικό HyFly βενζινοκινητήρα των 1.000κ.εκ. με τον ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt integrated Starter Generator), προσφέροντας συνολική απόδοση 70 ίππων.

    Ο ηλεκτροκινητήρας παίρνει ενέργεια από μια μπαταρία λιθίου υψηλής απόδοσης και υποβοηθά τον κινητήρα εσωτερικής καύσης κατά την επιτάχυνση, βελτιώνοντας τις επιδόσεις και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου έως και 30%. Το σύνολο κατατάσσεται ως υβριδικό από το υπουργείο μεταφορών, υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6D Final, εκπέμπει μόλις 90γρμ./χλμ. CO2 και απαλλάσσεσαι από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

    Ο συνδυασμός του υβριδικού συστήματος με το χειροκίνητο κιβώτιο των 6 σχέσεων προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στο Panda Hybrid όπως:

    Καλύτερη εκμετάλλευση της ροπής του κινητήρα με υποβοήθηση από τον ηλεκτροκινητήρα στις χαμηλές στροφές.

    Λειτουργίες ανάκτησης ενέργειας που αυξάνουν τη συνολική απόδοση του συστήματος.

    Βέλτιστη λειτουργία του συστήματος Stop & Start με ταχύτατη αντίδραση και πλήρη απουσία θορύβου ή κραδασμών.

    Εκμετάλλευση έξυπνων λειτουργιών (e-coasting, e-braking και e-sailing) για μέγιστη οικονομία και μείωση των εκπομπών ρύπων.

    Όλες οι εκδόσεις του Fiat Panda Hybrid προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό τους με το πακέτο Cross, το οποίο ξεχωρίζει για το δυναμικό του χαρακτήρα χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τους προφυλακτήρες με το off-road look.

    Παράλληλα στην ειδική έκδοση Launch Edition, η φιλικότητα του μοντέλου προς το περιβάλλον εκφράζεται και με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού οι επενδύσεις των καθισμάτων –για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας- είναι κατασκευασμένες από “SEAQUAL® YARN”, ένα συνθετικό ύφασμα πιστοποιημένο από την SEAQUAL INITIATIVE που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό, το οποίο προέρχεται κατά 10% από τη θάλασσα και 90% από τη στεριά.

    Οι τιμές του Fiat Panda Hybrid ξεκινούν από τις 11.990 ευρώ, ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με την έκδοση Panda CNG (φυσικό αέριο). Στόχος το κοινό να επιλέξει την ιδανική πρόταση με βάση τις ανάγκες του, αποκτώντας σε κάθε περίπτωση ένα αυτοκίνητο με εξαιρετική οικονομία καυσίμου και φιλικότητα προς το περιβάλλον, η οποία μεταφράζεται και σε απαλλαγή από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

    Το νέο Fiat Panda Hybrid είναι άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Fiat, ενώ όπως και όλες οι εκδόσεις του μοντέλου καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

    Αρχική τιμή Fiat Panda Easy Cross 12.650€ (11.990€ με έκπτωση 660€ ευρώ), αρχική τιμή Panda CNG 13.250€ (11.990€ με έκπτωση 1.260€).



    ΣΧΟΛΙΑ