• AUTO

    Πάτησε Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai

    Πάτησε Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai


    Η ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά του Qashqai, βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

    Ξεκινά η εμπορική διάθεση του Nissan Qashqai, το οποίο ως μοντέλο στην πρώτη και δεύτερη γενιά πρωταγωνιστούσε στην κατηγορία των C SUV στη χώρα μας. Πριν λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει από κοντά τη στατική παρουσίαση του μοντέλου, εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες. Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά, σε μια από τις εκθέσεις του επίσημου δικτύου εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν πουληθεί από το 2007 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Αντίστοιχα στην Ελλάδα, το Nissan Qashqai πλησιάζει τις 40 χιλιάδες πωλήσεις από το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς, αριθμός ρεκόρ για την κατηγορία.

    Η Nissan στο νέο Qashqai έχει διατηρήσει τις κατευθυντήριες αρχές που οδήγησαν στην σύλληψη της ιδέας, στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των δύο προηγούμενων μοντέλων: κομψός σχεδιασμός, αναβαθμισμένο αμάξωμα και αποτελεσματικά κινητήρια σύνολα, σε συνδυασμό με αυξημένη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία. Χάρη στη νέα πλατφόρμα Alliance CMF-C, το νέο Qashqai έχει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας. Η Nissan θέλει ως το 2024 να έχει κατά 50% “εξηλεκτρισμένες” πωλήσεις στην Ευρώπη. Σ’ αυτό το πνεύμα το νέο Qashqai δεν θα είναι διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το e-POWER, το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Nissan, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

    Πάτησε Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai

    Με δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις που συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητο 6τάχυτο ή το νέο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων, όπως και με την ηλεκτροκίνηση που φέρνει το εκλεπτυσμένο e-POWER, το Qashqai στοχεύει να καλύψει στο έπακρο κάθε απαίτηση του υποψήφιου αγοραστή, με την οδηγική απόλαυση να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε κινητήριας έκδοσης του μοντέλου. ΟΙ τιμές του νέου Qashqai να ξεκινούν από τις 24.490€, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ, όπως και στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, σε όλη την Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδού το νέο Qashqai

    Στην Ελλάδα ο τελικός eSports WRC!

    Mazda: Φωτοβολταϊκό 1.1MW σε στέγη!



    ΣΧΟΛΙΑ