• AUTO

    Νέος επικεφαλής στη BMW Hellas!

    Christopher Puth


    Ο Christopher Puth, ο οποίος κατέχει τη θέση του ceo στο BMW Group Σλοβενίας αναλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στο BMW Group Hellas.

    Ο Christopher Puth εντάχθηκε στο δυναμικό του BMW Group το 2003, όπου εργάστηκε σε διάφορες θέσεις που σχετίζονται με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε πολλές τοποθεσίες στη Γερμανία και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Pörringer + Schindler LLC ως διευθυντής τεχνολογίας παραγωγής. Ως απόφοιτος μηχανολογίας και Master of Business Marketing, διαθέτει τεχνολογικές και διοικητικές δεξιότητες, τις οποίες εφαρμόζει με επιτυχία στις επιχειρήσεις.

    Ο Andreas Sieben, ο οποίος διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas τα τελευταία 3,5 χρόνια, θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως Επικεφαλής του τομέα Customer Support στη Γερμανία. Ο κ. Sieben έχει συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του BMW Group στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η BMW κατέγραψε τις υψηλότερες επιδόσεις των τελευταίων 13 ετών στην εγχώρια αγορά και ειδικά για το 2023, η πολυτελής μάρκα έφτασε στα υψηλά προ ύφεσης επίπεδα πωλήσεων. Ομοίως, η MINI σημείωσε νέο ιστορικό υψηλό πωλήσεων με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων.

    Με τον κ. Sieben στο τιμόνι του BMW Group Hellas, η εταιρεία κατέκτησε την 1η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων το 2023, επιτυγχάνοντας μια αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων της τάξεως του 30% (συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά) για τα οχήματα BMW / BMW i και MINI. Ο Christopher Puth θα αναλάβει καθήκοντα στην Ελλάδα από 1/5/24 ενώ θα διατηρήσει παράλληλα τις τρέχουσες αρμοδιότητές του για τις εισαγωγές στις αγορές της Μάλτας, της Κύπρου και της Κροατίας.

    Διαβάστε επίσης

    O πραγματικός πλούτος μετριέται σε εμπειρίες!

    GP Μπαχρέιν: Οι σκέψεις του Toto Wolff

    Car of the Year τo Renault Scenic!



    ΣΧΟΛΙΑ