Από το εργοστάσιο της Κίνας θα προέρχονται τα Tesla Model 3 SR που θα εξάγει η εταιρεία σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές χώρες.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε και επισήμως από την εταιρεία, αφού διέρρευσε στον Τύπο τιμολόγιο της εταιρείας προς Ευρωπαίο πελάτη (στη Γαλλία), πάνω στο οποίο φαινόταν ξεκάθαρα η προέλευση του αυτοκινήτου.

Πέρα από τη σημαντική αλλαγή που σηματοδοτεί σε επίπεδο logistics η εξέλιξη αυτή, σηματοδοτεί και μια σημαντική αλλαγή που συνδέεται με τα χαρακτηριστικά του ίδιου του οχήματος.
Όπως επισημαίνει ο ιστότοπος greendrive-accessories.com, μπορεί οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές και τα υλικά να είναι ίδια, αλλά υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές, όπως ότι το εργοστάσιο της Σαγκάης χρησιμοποιεί διαφορετικές μπαταρίες (cobalt-free), που επιτρέπουν μεγαλύτερη αυτονομία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας για Μαμντάνι: Nίκη απέναντι στην ολιγαρχία και στις πολιτικές δυναστείες – Δείχνει ότι υπάρχει εναλλακτική
- Η ENTERSOFTONE F&B φέρνει την επανάσταση στην εστίαση με τις νέες λύσεις POINT2ORDER και Kitchen Management System
- Κομισιόν: Επιπλέον 103 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στήριξη των συνόρων και το μεταναστευτικό
- Στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ οι δασμοί του Τραμπ – Κρίσιμη μάχη για τα όρια της προεδρικής εξουσίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Ο Νίκος Τσάκος και η Σήλια Κριθαριώτη υποδέχθηκαν στο σπίτι τους τη νέα πρέσβη, με φόντο την Ακρόπολη
Μιχάλης Στασινόπουλος: Με μόλις 200 εκατ. ευρώ θα λυνόταν το πρόβλημα με το υψηλό ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας στην Ελλάδα