• AUTO

    Κορονοϊός: Ανησυχία για το GP Αυστραλίας!

    • του Τάκη Πουρναράκη


    Τρία μέλη ομάδων της Formula 1 είναι σε καραντίνα ενόψει του Αυστραλιανού GP καθώς έχουν συμπτώματα που παραπέμπουν σε κορονοϊό. Έγιναν ήδη τα απαραίτητα τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

    Θυμίζουμε πως ομάδες και οδηγοί βρίσκονται ήδη στο Άλμπερτ Παρκ όπου θα γίνει ο πρώτος αγώνας της χρονιάς την Κυριακή (07:10 ώρα Ελλάδος). Λαμβάνονται όλα τα δυνατά μέτρα επιφύλαξης για να μην υπάρξει διασπορά του ιού στα πάντοκ.

    Ένα μέλος της McLaren είχε πυρετό και έμεινε στο ξενοδοχείο ενώ και δυο μέλη της Haas μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο απομόνωσης του Άλμπερτ Παρκ.

    Ανακοίνωση της McLaren ανέφερε: «Ένα μέλος μας με πρωτοβουλία του έμεινε στο ξενοδοχείο προληπτικά γιατί είχε πυρετό. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων».

    Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί για τη συνέχεια του Αυστραλιανού GP εάν έχουμε επιβεβαίωση κρούσματος. Μάλιστα από απόψε το βράδυ απαγορεύεται στους Ιταλούς πολίτες να ταξιδεύουν στην Αυστραλία. Βέβαια τα μέλη των AlphaTauri and Pirelli βρίσκονται ήδη στη Μελβούρνη.



    ΣΧΟΛΙΑ