• AUTO

    Κερδίστε μαθήματα αφαλούς οδήγησης!


    Διαγωνισμό διοργανώνει η ΕΜΑ ΑΕ – Continental Ελαστικά, με τίτλο, “Track Driving Days”.

    Με βάση την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Εθνικό Προφίλ Οδικής Ασφάλειας, με στοιχεία του 2020, η Ελλάδα είναι 7η από τις 27 χώρες της ΕΕ, όσον αφορά στους θανάτους από τροχαία, ανά εκατομμύριο κατοίκους, ενώ παράλληλα, παρουσιάζει χειρότερες επιδόσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε ό,τι αφορά στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, στην οδήγηση με απόσπαση προσοχής και στη μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

    Τα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο “Driving Academy”, θα προσφέρουν στους τυχερούς νικητές του διαγωνισμού πολύτιμη οδική, οδηγική και εκπαιδευτική εμπειρία, μέσα από θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση αλλά και την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες ή αδυναμίες, σε πρακτικό επίπεδο, αντιμετωπίζοντας πραγματικές δυσκολίες αποφυγής εμποδίων, βιώνοντας γλιστρήματα και καταστάσεις, που στην πραγματικότητα οδηγούν σε σοβαρά ατυχήματα. Ως αποτέλεσμα, οι οδηγοί ολοκληρώνουν τα μαθήματα, ως πιο συνετοί οδηγοί, μειώνοντας έτσι κατά πολύ τις πιθανότητες να εμπλακούν σε τροχαία.

    Από τα μαθήματα δεν θα λείψει και η fun «διάσταση», καθώς μέρος της εμπειρίας περιλαμβάνει συναρπαστικά μαθήματα drifting!

    Οι 6 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν μαθήματα ασφαλούς και γρήγορης οδήγησης, στο Κέντρο Ασφαλούς Οδήγησης, “Driving Academy”, στο Μαρκόπουλο Αττικής. Σκοπός τού διαγωνισμού είναι να μας ευαισθητοποιήσει, σε θέματα που αφορούν στη μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και να μας ενημερώσει για το “Vision Zero”, δηλαδή τον φιλόδοξο αλλά εξίσου ρεαλιστικό στόχο της Continental, να συμβάλλει στη μείωση των παραγόντων που δημιουργούν θανατηφόρα ατυχήματα στους δρόμους, παγκόσμια.

    Ο διαγωνισμός “Track Driving Days”, τρέχει ήδη, μέσα από 2 αναρτήσεις στην ιστοσελίδας της Continental στο Facebook και θα διαρκέσει μέχρι τις 20.5 ενώ οι νικητές θα αναδειχθούν με κλήρωση, από τις έγκυρες συμμετοχές. Τα μαθήματα θα γίνουν στις 18.6.23. Παράλληλα, ένας από τους 6 τυχερούς νικητές θα κερδίσει μια τετράδα καινούργιων ελαστικών, ως extra δώρο που θα προκύψει μετά από quiz οδηγικών γνώσεων, την ημέρα των μαθημάτων. Περισσότερα για τον τρόπο συμμετοχής αλλά και γενικά για τον διαγωνισμό, μπορεί κάποιος να βρει εδώ.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ