• AUTO

    Γραφείο σε ρόδες!


    Εξερεύνηση των δυνατοτήτων της ευέλικτης εργασίας, με ένα Nissan – «κινητό γραφείο».

    Φανταστείτε αυτήν την κατάσταση: Ενώ ταξιδεύετε στο δρόμο, ξαφνικά προκύπτει μια επείγουσα εργασία. Έχετε μαζί σας τον φορητό υπολογιστή, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να τον χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και ηρεμία.

    Αυτό που θα ήταν ιδανικό είναι ένα μέρος σαν το σπίτι ή το γραφείο σας, όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε άνετα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο πάντοτε.

    Την λύση δίνει η Nissan, σε συνεργασία με την Ιαπωνική εταιρεία κατασκευής επίπλων Itoki Corporation, με έναν κινητό και πλήρως λειτουργικό χώρο εργασίας που θα μπορούσε να βοηθήσει στην κάλυψη τέτοιων αναγκών.

    Πρόκειται για ένα επαγγελματικό βαν Nissan NV200, που ονομάζεται “Moow” (ναι, καλά καταλάβατε, ο ήχος που κάνει μια αγελάδα), με ειδικά προσαρμοσμένο εσωτερικό που παρέχει ένα άνετο μέρος για να εργαστείτε, όπου εσείς επιλέξετε.

    Σκεφτείτε έναν φωτογράφο. Είναι πάντα εν κινήσει και φωτογραφίζει πολλά θέματα για διαφορετικά έργα.

    Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ένας φωτογράφος έχει σημαντικές εκκρεμότητες μετά τη δουλειά και θέλει να τελειώσει εντελώς το έργο του στην τοποθεσία.

    Ο Hiromitsu Yasui, είναι στην πραγματικότητα ένας επαγγελματίας φωτογράφος. Αφού χρησιμοποίησε το Moow, είπε: «Το εσωτερικό ήταν πολύ χαλαρωτικό, όπως και ο δικός μου χώρος. Αυτό με βοήθησε να κάνω περισσότερη δουλειά. Και μετά, όταν άνοιξα τη συρόμενη πλαϊνή πόρτα, αντίκρισα την όμορφη θέα του τοπίου. Ήταν σαν να δουλεύω με τα πλεονεκτήματα του γραφείου μου στην εξοχή».

    Το Moow προέκυψε ως αποτέλεσμα των νέων και μοναδικών τρόπων που αναζητά η Nissan για να επικοινωνήσει τα πλεονεκτήματα των οχημάτων της, παρέχοντας επιλογές τηλεργασίας σε «ψηφιακούς νομάδες» και όχι μόνο.

    Η Nissan σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του Moow, εντός του τρέχοντος έτους.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιδού το καινούργιο Skoda Fabia RS Rally2!



    ΣΧΟΛΙΑ