Για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας ένα μονοθέσιο F1 με τα σήματά της «ζωντάνεψε». Πρόκειται για ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της Audi προς την παρθενική της εμφάνιση στη Formula 1
. Η πρώτη ενεργοποίηση αποτελεί θεμελιώδες σημείο ελέγχου σε κάθε πρόγραμμα της Formula 1, επικυρώνοντας χρόνια ανάπτυξης και επιβεβαιώνοντας την επιτυχή ενσωμάτωση των βασικών εξαρτημάτων. Είναι απόρροια της συνεργασίας μεταξύ του τμήματος υβριδικών μηχανών στο Neuburg της Γερμανίας και της ομάδας σασί στο Hinwil της Ελβετίας, καθώς και του νέου τεχνικού κέντρου στο Bicester του Ηνωμένου Βασιλείου. Η βαθιά συναισθηματική στιγμή στην οποία το αυτοκίνητο «ζωντανεύει» για πρώτη φορά είναι η κορύφωση της εργασίας εκατοντάδων ατόμων σε κάθε τμήμα αυτού του έργου. Αυτό το επίτευγμα δημιουργεί μια σταθερή τεχνική βάση, καθώς η ομάδα συνεχίζει να εργάζεται ενόψει της μεγάλης αλλαγής των κανονισμών το 2026. Η επιτυχής λειτουργία της υβριδικής μηχανής αποτελεί απόδειξη προόδου.
Μιλώντας σχετικά ο επικεφαλής του Audi F1 Project, Ματία Μπινότο τόνισε: «Η πρώτη ενεργοποίηση είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή, αλλά αυτή εδώ σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Είναι το απτό αποτέλεσμα της συλλογικής μας φιλοδοξίας και της αφοσιωμένης εργασίας των ομάδων μας στο Neuburg και το Hinwil. Το να βλέπουμε τα πάντα να ενώνονται για πρώτη φορά δίνει σε ολόκληρο το έργο απίστευτη ενέργεια. Έχουμε χτίσει μια στέρεη βάση για ένα μακρύ ταξίδι, το οποίο θα καθοριστεί από την αδιάκοπη προσπάθειά μας για βελτίωση.»

Με την επίτευξη αυτού του βασικού στόχου, η Audi Revolut F1 Team συνεχίζει τις εντατικές προετοιμασίες της για την παρθενική της σεζόν. Το επόμενο μεγάλο ορόσημο της ομάδας θα είναι η παρουσίαση στο Βερολίνο στις 20 Ιανουαρίου 2026, όπου θα αποκαλυφθούν επίσημα τα πλήρη χρώματα του μονοθεσίου και η ταυτότητα της ομάδας στην πίστα, πριν από την πρώτη περίοδο δοκιμών εξέλιξης στη Βαρκελώνη στις 26/1. Παράλληλα με αυτά τα ορόσημα, η ομάδα έχει προετοιμάσει το έδαφος για την πρώτη της αγωνιστική σεζόν και από πλευράς επικοινωνίας. Με την παρουσίαση της ομάδας στις 20 Ιανουαρίου στο Βερολίνο, θα ενεργοποιηθεί το νέο Content Hub, το οποίο θα λειτουργεί ως το κεντρικό αποθετήριο για αποκλειστικό περιεχόμενο της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, αναλύσεων και τακτικών ενημερώσεων γύρω από τα αγωνιστικά Σαββατοκύριακα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ασπρόπυργος: Ελεύθεροι με περιοριστικός όρους οι δυο κατηγορούμενοι για την φωτιά
- Ευρωαγορές: Μικτά πρόσημα με στήριξη από την ASML – κατρακύλα -14% για την TomTom
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Πούλησε πλοίο στην Rubico αξίας 6,25 εκατ. δολαρίων
- Ελληνικό Μετρό: Χωρίς πρόβλημα στατικής επάρκειας τα κτίρια στην Κυψέλη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Σύνταξη πριν από τα 62: Ποιοι μπορούν να φύγουν έως και 8,5 χρόνια νωρίτερα – Οι κερδισμένοι των μεταβατικών διατάξεων
Πώς βούλιαξε η SpaceX, το ισχυρό «buy» από Goldman και Morgan για ΟΤΕ, Alpha και Eurobank, το bid για το 11% της ΕΥΔΑΠ, η προκλητική απόφαση του Κοντόπουλου, οι happy Βαρδινογιάννης-Σιάμισιης, τo next big thing Παπαλέκα στη Μύκονο, και το επικό Βατερλό των αναλυτών στην Jumbo
H BlackRock στην Credia, οι μυστικές συναντήσεις Εξάρχου – Βρεττού, το μήνυμα της Capital στον Στάσση, τι συμβαίνει με την Prodea, όλοι οι τραπεζίτες στο κάλεσμα των Στασινόπουλων, το χρυσό deal του Αντώνη Ιγγλέση, η γαλάζια μάζωξη στο Lolita’s, ο δημοσκόπος με την cabrio BMW και το birthday dinner της Κατερίνας Λαναρά στο Σαιν Τροπέ
CrediaBank: Όλο το παρασκήνιο για το placement των 300 εκατ. ευρώ – O Εξάρχου, οι μυστικές συναντήσεις της Βρεττού και η BlackRock
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.