• AUTO

    Euro Ncap: Πέντε αλλά και τέσσερα αστέρια!

    Euro Ncap: Πέντε αλλά και τέσσερα αστέρια!


    Ο ανεξάρτητος Ευρωπαϊκός φορέας, Euro Ncap,  έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα πέντε νέων δοκιμών πρόσκρουσης.

    Αξιολογήθηκαν σε δοκιμές σύγκρουσης του Euro Ncap τις προηγούμενες μέρες τα Ford Mustang Mach-E, Hyundai’s IONIQ 5, Hyundai TUCSON, Toyota Yaris Cross, Hyundai BAYON.

    To ηλεκτρικό SUV της Ford, η Mustang Mach E πήρε άνετα τα 5 αστέρια, τη στιγμή που θυμίζουμε η συμβατική σπορ Mustang το 2017 είχε αποκομίσει 3 αστέρια. Το ηλεκτρικό SUV έχει κεντρικό αερόσακο, εύκαμπτο εμπρός καπό για την προστασία των πεζών και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα που προστατεύουν τον οδηγό από τον εαυτό του. Το Mustang Mach E πήρε 5 αστέρια και στο Green NCAP.

    Η Hyundai εντυπωσίασε με τρία νέα μοντέλα το ηλεκτρικό IONIQ 5, το Tucson και το Bayon. Τα δυο πρώτα αποκόμισαν 5 αστέρια το Bayon πήρε 4 αστέρια. Αυτό συνέβη γιατί δεν έχει στάνταρ κεντρικό αερόσακο σε αντίθεση με τα IONIQ 5 και Tucson. Το Bayon έχει ισχυρή δομή προστασίας από σύγκρουση αλλά και ηλεκτρονικά βοηθήματα που σε βοηθούν να αποφύγεις τη σύγκρουση.

    Το Toyota Yaris Cross απέσπασε 5 αστέρια.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ