• EKO Acropolis Rally 2023

    EKO ACROPOLIS RALLY: Με Citroen C3 Rally2 οι Καρέλλης – Παναγιωτούνης!


    Η CITROËN ΚΑΡΕΛΛΗΣ, με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, συμμετέχει και φέτος στο ΕΚΟ Acropolis Rally.

    Το αγωνιστικό αυτοκίνητο Citroën C3 Rally2 είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT της Ουγγαρίας, που  υποστηρίζεται  και συνεργάζεται, εδώ και χρόνια,  με την επίσημη ομάδα Citroën Racing της Γαλλίας. Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένη, με ειδικό κινητό συνεργείο που θα υποστηρίξει το αυτοκίνητο στο Service Park του  αγώνα, για να εξασφαλίσει μαζί με τους μηχανικούς της KARELLIS GROUP άρτια τεχνική εξυπηρέτηση.

    Το C3 Rally2 της ομάδας, με κινητήρα 1598 cc, αποδίδει 282 ίππους με μόνιμη τετρακίνηση, μέγιστη ροπή 400 Nm στις 4.000 στροφές, σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη, και πολλαπλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένα από την τεράστια εμπειρία της Citroën στους παγκόσμιους αγώνες WRC.

    Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη – Παναγιωτούνη, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη και της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL, αλλά και την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση, της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών TOTAL Energies, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis.

    Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων καθώς και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

    Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης δεν είναι μόνο ένα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα που συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Rally Acropolis, αλλά μία ομάδα με την αγάπη για την αυτοκίνηση, βαθιά ριζωμένη στο DNA της.

    Εξάλλου ένας από τους βασικούς λόγους συμμετοχής της Citroën Karellis Racing Team είναι η συλλογή εμπειριών που μπορούν να εφαρμοστούν καθημερινά στην τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών της KARELLIS GROUP.

    H παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου έγινε στις 31 Αυγούστου το απόγευμα στον συμβολικό χώρο Iaveris Park στη Μαλακάσα, δίνοντας το μήνυμα ότι η ασφαλής οδήγηση είναι υπεράνω όλων στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

    Το παρών έδωσε ο κος. Σταϊκούρας – Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών της Ελλάδας, ο κος. Καββούρης – Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη, ο κος. Σαμαράς – Διευθύνων Σύμβουλος DHL αλλά και πλήθος  δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του motorsport.

    Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της KARELLIS GROUP, Χρυσόστομος Καρέλλης, αποτελεί τη δεύτερη γενιά ενός Ομίλου που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα τις σημαντικότερες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκίνησης, όπως Citroën, Opel, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Jeep, Isuzu, και πρόσφατα την MG.

    Η Karellis Group αποτελεί βασικό συνεργάτη του Ομίλου Συγγελίδη εδώ και 43 χρόνια, και μία από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης. Επιπλέον παρέχει after sales, όχι μόνο για τις μάρκες που εκπροσωπεί ως επίσημος διανομέας, αλλά και για κάθε τύπο αυτοκινήτου, μέσω της συνεργασίας με το δίκτυο συνεργείων και ανταλλακτικών παντός τύπου Eurorepar.

    Ανακαλύψτε όλο το αφιέρωμα EKO ACROPOLIS RALLY DIARY 2023

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΚΟ Acropolis Rally: Το επίσημο πρόγραμμα!

    Πανελλήνια πρεμιέρα του νέου Toyota C-HR στην ΕΚΟ Super Special Stage!

    Μια πόλη, μια γροθιά!



    ΣΧΟΛΙΑ