Ο διάσημος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τη F1 σκηνοθεσίας Joseph Kosinski.
Ετοιμάζεται μια ταινία που αφορά στη F1 και ειδικότερα στην προσπάθεια ενός βετεράνου πρωταθλητή να καθοδηγήσει έναν ταλαντούχο νέο που κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα. Παραγωγός θα είναι ο διάσημος Jerry Bruckheimer, που έχει επίσης φτιάξει τις ταινίες Top Gun, Days of Thunder, The Rock, Con Air, Black Hawk Down και τη σειρά Πειρατές της Καραϊβικής. Το σενάριο γράφει ο Ehren Kruger που έγραψε επίσης και την πρόσφατη επιτυχία Top Gun: Maverick. Ως παραγωγός στην ταινία συμμετέχει ο Lewis Hamilton αλλά και η μάνατζερ του Penni Thow. Την ταινία χρηματοδοτεί η Apple. Χτες στο Ώστιν όλοι οι επικεφαλής ομάδων συνάντησαν τους Pitt, Bruckheimer και Kosinski, καλεσμένοι του ceo της F1, Stefano Domenicali. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι επικεφαλής των ομάδων για τα σχέδια της ομάδας παραγωγής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε επίδειξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία Top Gun: Maverick και ειδικότερα στο πως οι εικόνες που δημιουργεί ένα υπολογιστής (Computer Generated Images) αναμιγνύονται με πραγματικές εικόνες.

Σήμερα και αύριο κάθε ομάδα θα δει ξεχωριστά του παραγωγούς για να ξεκαθαριστεί αν μπορούν να διατεθούν στα γυρίσματα σύγχρονα μονοθέσια. Ο σκηνοθέτης Joseph Kosinski πρόσφατα δήλωσε πως τα γυρίσματα με πραγματικά μονοθέσια θα είναι κλειδί για την παραγωγή. Αυτή τη στιγμή συζητιούνται λεπτομέρειες και η F1 προσφέρει πλήρη πρόσβαση στην ομάδα παραγωγής για γυρίσματα ακόμη και στους αγώνες. Ο Kosinski τόνισε: «Ζητούμενο είναι να αποτυπώσουμε με αυθεντικό τρόπο αυτό τον κόσμο, να κινηματογραφήσουμε πραγματικά μονοθέσια, σε πραγματικούς αγώνας ώστε το κοινό να νιώσει πως είναι να οδηγείς ένα τέτοιο όχημα. Υπάρχουν μόνο 20 οδηγοί στον κόσμο, πρόκειται για ένα από τα πιο κλειστά κλαμπ που υπάρχει. Είναι μοναδική πρόκληση να οπτικοποιήσουμε τη δράση. Σίγουρα θα μας βοηθήσει η εμπειρία μας από το Top Gun». Η τελευταία φορά που έγινε παραγωγή από το Hollywood σε Σαββατοκύριακο Grand Prix ήταν το 1976, στο φιλμ του Al Pacino «Bobby Deerfield». Ήταν το Ισπανικό GP και τα γυρίσματα έγιναν στην ομάδα της Brabham που τότε ανήκε στον μετέπειτα ισχυρό άντρα της F1, Bernie Ecclestone..

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Προειδοποίηση στη Βόρεια Μακεδονία για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το όνομα «Μακεδονία»
- Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν άξιζε τον κόπο παρά τις εκλογικές απώλειες
- Εθνική: Κέρδη 1 δισ. ευρώ, ενδιάμεσο μέρισμα 230 εκατ. και «μαξιλάρι» 2 δισ. για νέες εξαγορές – Το σχέδιο Μυλωνά
- Γραμμή 1: Έρχονται νέοι συρμοί – Πώς προχωρά το ολικό lifting
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τι θα γίνει σε ΤΙΤΑΝ και Alpha, ο Ψάλτης και το Investor Day, τα ζόρια του Μανωλόπουλου, σύννεφα για Lamda, τα 4 δισ. του super Βαφειά, ποιοι προηγούνται στον Βόρειο τομέα, το τετ-α-τετ Μητσοτάκη – Δένδια, ποιο σπίτι πουλήθηκε 30.000 το τ.μ.
Pizza Fan: Αποκαλυπτικό μήνυμα στους franchisees για συμφωνία εξαγοράς της αλυσίδας – Όλο το παρασκήνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.