ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Wall Street: Νευρικό ξεκίνημα περιμένοντας τις ανακοινώσεις Τραμπ για Ιράν – Τα αποτελέσματα της Nvidia στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα
Στο «κόκκινο» έκλεισε την Τρίτη η Wall Street, με τον Dow Jones να σπάει το ανοδικό του σερί των 8 συνεχόμενων συνεδριάσεων, καθώς η άνοδος των επιτοκίων επηρέασε την αγορά.
Ο Dow Jones έκλεισε στις 24.706,41 μονάδες, με απώλειες 0,78%, ενώ ο S&P 500 στις 2.711,45 μονάδες, με πτώση 0,68%. Ο τεχνολογικός Nasdaq έκλεισε στις 7.351,63 μονάδες, με απώλειες 0,81%.
Η πτώση στις αγορές της Wall Street έρχεται μετά την νέα άνοδο των αμερικανικών ομολόγων, με την απόδοση των δεκαετών κρατικών ομολόγων να φτάνει στα 3,07%. Η νέα άνοδος των ομολόγων στα υψηλότερα επίπεδα από το 2011 έρχεται καθώς υπάρχει έντονη ανησυχία για πιθανή αύξηση των επιτοκίων της Federal Reserve στη συνεδρίαση νομισματικής πολιτικής του επόμενου μήνα, προκειμένου να συγκρατήσει τους εκρηκτικούς ρυθμούς της αμερικανικής οικονομίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ήπια κέρδη στην Ευρώπη μετά τα στοιχεία για το ΑΕΠ ανάπτυξη στην Ευρωζώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ελλάδα 2.0»: Στην τελική ευθεία το μεγαλύτερο επενδυτικό και μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα των τελευταίων δεκαετιών
- METLEN: Απόσχιση κλάδου «Παραχωρήσεις και ΣΔΙΤ» και εισφορά σε θυγατρική
- Austriacard: Στο 96,29% το ποσοστό της Dai Nippon Printing
- Προσωπικός Βοηθός: Την Τετάρτη ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Έως 1.939 ευρώ τον μήνα ανάλογα με τις ανάγκες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.