ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχεδόν 11% πτώση σημείωσε η τιμή του Brent, μετά από την ανάρτηση Τραμπ που αναφέρει ότι έχουν γίνει «παραγωγικές συζητήσεις» με το Ιράν για μια «πλήρη και ολοκληρωτική επίλυση» της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.
Στα 101,49 δολάρια το βαρέλι εμφανίζονταν στο ταμπλό η τιμή στις 13:30 της Δευτέρας.
Αντίστοιχα, η τιμή για το WTI crude διαμορφώνονταν στα 89,20 δολάρια με πτώση 9,19%.
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε επίσης ότι θα «αναβάλει οποιαδήποτε και όλες τις επιθέσεις εναντίον ιρανικών σταθμών παραγωγής ενέργειας και ενεργειακών υποδομών» για μια πέντε ημέρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H Αθήνα παίζει σε ρυθμούς NBA: Επιστρέφει το 3on3 Road to Glory της Novibet
- Μέτρα για το γιώτινγκ θα εξαγγείλει ο εξαγγείλει ο Βασίλης Κικίλιας
- FT: Οι γιοι του Τραμπ επενδύουν 1 δισ. δολάρια σε drones, κρυπτονομίσματα και AI
- Έρχεται συμπληρωματικός προϋπολογισμός 800 εκατ. ευρώ – Νέες διορθωτικές κινήσεις στα έκτακτα μέτρα στήριξης για την ενεργειακή κρίση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.