• Σχόλιο Αγοράς

    Wall Street: Κατάρρευση στο τέλος και τρίτη ημέρα απωλειών για Dow Jones και S&P 500

    • NewsRoom
    Χρηματιστές στη Wall Street


    Με απώλειες έκλεισαν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Dow Jones και ο S&P 500 στη Wall Street, με τους δείκτες να χάνουν τη δυναμική τους στα τελευταία λεπτά της ημέρας, σβήνοντας τα κέρδη που είχαν μέχρι τότε.

    Ειδικότερα, ο Dow Jones έκλεισε στις 39.282,33 μονάδες με απώλειες -0,08%, ο S&P 500 έκλεισε στις 5.203,58 μονάδες με πτώση -0,28% ενώ ο Nasdaq στις 16.315,70 μονάδες με απώλειες  -0,42%.

    Τα οικονομικά στοιχεία της Τρίτης ήταν μικτά, δείχνοντας ισχυρότερες από τις αναμενόμενες παραγγελίες για διαρκή αγαθά, αλλά μειώνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Το μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο θα πέσει στα στοιχεία που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, ημέρα που η Wall Street θα παραμείνει κλειστή, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας των καθολικών.

    Από τις μετοχές του Dow Jones τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι UnitedHealth Group (1,32%) και Honeywell International (1,27%), ενώ στον αντίποδα τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι 3M (-2,11%) και Boeing (-2,04%). Συνολικά 12 μετοχές του δείκτη έκλεισαν ανοδικά, 17 καθοδικά ενώ αμετάβλητη παρέμεινε η μετοχή της McDonald’s.

    Εκτός Dow Jones, άλμα 2,92% σημείωσε η μετοχή της Tesla, ενώ στο +7,38% έκλεισε η μετοχή της Seagate Technology, μετά από αναβάθμιση σε υπέρβαρο στη Morgan Stanley λόγω της αισιοδοξίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη.

    Η μετοχή της Krispy Kreme έκλεισε με άλμα 39,36% μετά την ανακοίνωσή της πως θα επεκτείνει τη συνεργασία της με τη McDonald’s.

    Τέλος, άνοδο 16,10% σημείωσε η μετοχή της  Trump Media & Technology Group στο ντεμπούτο της στον Nasdaq.

    Οι βασικοί δείκτες αγωνίζονται για  να ολοκληρώσουν τον Μάρτιο σε ανοδικό έδαφος. Μάλιστα, αν τα καταφέρουν, αυτός θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος ανοδικός μήνας, με τον S&P 500 να κινείται προς το παρόν για μηνιαία κέρδη 2%, τον Nasdaq να σημειώνει άνοδο 1,4% και τον Dow  Jones κέρδη 0,7%.

    Διαβάστε επίσης

    Ευρωαγορές: Ήπια ανοδικά οι βασικοί δείκτες – Πτώση 2,64% για τη Maersk μετά το ατύχημα στη Βαλτιμόρη

    TMTG: Ντεμπούτο με το «δεξί» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης



    ΣΧΟΛΙΑ