ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται σήμερα, Τρίτη, οι απώλειες στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου έκλεισαν χαμηλότερα για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, με την αγορά να μην μπορεί να εκτονώσει τις ανησυχίες για τις οικονομικές προοπτικές της Κίνας και τις επιπτώσεις στη ζήτηση από τον δεύτερο μεγαλύτερο καταναλωτή αργού στον κόσμο.
Ειδικότερα, το WTI Οκτωβρίου έκλεισε με απώλειες 0,48 δολ. στα 79,64 δολάρια ανά βαρέλι.
Αντίστοιχα, το Brent Οκτωβρίου, το παγκόσμιο ορόσημο, έκλεισε με απώλειες 0,43 δολάρια στα 84,03 δολάρια ανά βαρέλι.
Διαβάστε επίσης:
Πυροσβεστική: 93 νέες πυρκαγιές στο τελευταίο 24ωρο – Η κατάσταση στα κύρια μέτωπα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: «Δεν θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ» – Ζητά την εφαρμογή των αμερικανικών δεσμεύσεων
- Μητσοτάκης: Οριζόντια αύξηση στο επίδομα θέρμανσης – Επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο – «Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση»
- Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε άγνωστο βλήμα προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας – Τι ανακοίνωσε η Σεούλ
- Κόσμηση και Κόσμημα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.