ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πετρέλαιο υποχώρησε καθώς μια νέα πώληση ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου, η οποία συνάντησε αδύναμη ζήτηση, ενίσχυσε τις ανησυχίες της αγοράς περί μιας αύξησης των επιτοκίων από τη FED,τροφοδοτώντας μια αίσθηση κινδύνου στις αγορές.
Το WTI Ιουλίου υποχώρησε κατά 0,8% για να διαμορφωθεί στα 79,23 δολάρια το βαρέλι στη Νέα Υόρκη, ενώ στο Λονδίνο το Brent Ιουλίου υποχώρησε κατά 0,7% στα 83,60 δολάρια το βαρέλι.
Το WTI είχε ενισχυθεί κατά 2,7% την Τρίτης, μετά τις επιθέσεις κατά ελληνικών συμφερόντων πλοίου στην Ερυθρά Θάλασσα αλλά και τον βομβαρδισμό του Ισραήλ στην περιοχή της Ράφας.
Η αγορά αναμένει πλέον την επικείμενη διαδικτυακή συνεδρίαση των υπουργών του OPEC+ την Κυριακή, στην οποία προβλέπεται να υπάρξει συμφωνία για επέκταση των περικοπών και στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η προσδοκία αυτή βοήθησε τόσο το WTI όσο και το Brent να ξεπεράσουν τους κινητούς μέσους όρους των 100 ημερών τις τελευταίες ημέρες.
Διαβάστε επίσης
Όμιλος Calilo: Κατέθεσε σχέδιο για συγκρότηση Περιβαλλοντικού Παρατηρητηρίου στην Ιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπογραφή Σύμβασης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΑΕΕ για την Αναβάθμιση των Δυνατοτήτων Φρεγάτας
- Η πολυτελής ζωή των απατεώνων που παρουσιάζονταν ως υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ και λογιστές – Λίρες, μετρητά και πανάκριβα ρολόγια
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία 343 ιατροδικαστικές εκθέσεις με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Παπαθανάσης: Το Ταμείο Ανάκαμψης αφορά τους πολλούς, δεν θα χαθεί ούτε ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.