ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πετρέλαιο: Γύρισμα σε αρνητικό έδαφος έπειτα από το δημοσίευμα για σχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ–Ιράν – Στα 108 δολάρια το Brent
Με νέες απώλειες έκλεισαν την Παρασκευή τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου, ωστόσο το Brent κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του ανοδική εβδομάδα εδώ και έναν μήνα, βρίσκοντας στήριξη από την πρόθεση των ΗΠΑ να μειώσουν τις ιρανικές εξαγωγές αργού. Αντίθετα, μια ακόμα εβδομάδα απωλειών κατέγραψε το WTI
Πάντως, οι έμποροι συνεχίζουν να ανησυχούν για την αβεβαιότητα γύρω από τους δασμούς και τον αντίκτυπό τους στη ζήτηση πετρελαίου.
To West Texas Intermediate για παράδοση Μαρτίου υποχώρησε 55 σεντς ή -0,8% για να διαμορφωθεί στα 70,74 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, κλείνοντας με πτώση -0,4% για την εβδομάδα. Αυτή ήταν η τέταρτη εβδομαδιαία πτώση στη σειρά.
Tο Brent Απριλίου υποχώρησε κατά 28 σεντς ή -0,4% στα 74,74 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, σημειώνοντας άνοδο 0,1% για την εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης
Παπαστεργίου: Κεφάλαια άνω των 400 εκατ. ευρώ ευρώ για την ψηφιοποίηση της επιχειρηματικότητας
Τραμπ: Στην Ευρώπη απειλείται το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση
Γερμανία: Με την ηγέτη του AfD, Άλις Βάιντελ, συναντήθηκε ο Βανς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Νέα μέτρα κατά των ταραχών – 500 επιπλέον στρατιωτικοί στο Μιλάνο
- Παιανία: 19 συλλήψεις για κλοπές καλωδίων χαλκού άνω του 1 εκατ. ευρώ
- Revolut: Αποκαταστάθηκαν οι υπηρεσίες μετά το πρόβλημα στο Google Cloud
- Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Κύπριο ομόλογό του Κόμπο για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.