ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με κέρδη οι ευρωαγορές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας – Απώλειες για τις μετοχές της αμυντικής βιομηχανίας
Με πτώση ξεκίνησαν την εβδομάδα τα μεγάλα χρηματιστήρια της Ευρώπης, με τους επενδυτές να αναμένουν μια νέα σειρά εταιρικών αποτελεσμάτων αυτή την εβδομάδα, ενώ συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε με απώλειες 0,66% στις 521,52 μονάδες, με τον κλάδων των ασφαλιστικών εταιρειών να υποχωρεί κατά 1,1%
Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις μετοχές του δείκτη σημείωσε η JDE Peet’s, κλείνοντας στο +16,35%, μετά την είδηση πως η JAB εξαγοράζει μερίδιο της Mondelez στην εταιρεία καφέ, έναντι 2,16 δισ. ευρώ.
Στον αντίποδα, συνεχίστηκε η πτώση των μετοχών της Sartorius, με την μετοχή της Sartorius Stedim Biotech S.A. να σημειώνει την χειρότερη επίδοση από τις μετοχές του Stoxx 600 με -6,13% και την μετοχή της Sartorius AG να κλείνει στο -4,81%.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στις 8.318,24 μονάδες με απώλειες -0,48%, ο γερμανικός DAX έκλεισε στις 19.461,19 μονάδες με πτώση -1% ενώ ο γαλλικός CAC 40 στις 7.536,23 μονάδες με πτώση -1,01%.
Ο ιταλικός FTSE MIB έκλεισε στις 34.955,95 μονάδες με απώλειες -0,71% ενώ ο IBEX 35 στις 11.841,10 μονάδες με πτώση -0,71%.
Διαβάστε επίσης
Cenergy: Στο 71,46% μειώθηκε μετά την ΑΜΚ το ποσοστό της Viohalco
Quest: Εκλεισε το deal για την πώληση της ACS στην General Logistics Systems
Βίκτορ Μπονιφέις: Ο παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενεπλάκη σε τροχαίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πριγκίπισσα Ειρήνη: Βασιλικά μυστικά και χαμένες αγάπες – Η ζωή της πιο αινιγματικής πριγκίπισσας της Ελλάδας
- Ταξί: Το άγριο μπρα-ντε-φερ ΣΑΤΑ και Κυρανάκη και η στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι ψιθυρίζεται για την Εθνική, τα μυστικά του ράλι της Ευρώπης Holdings, τι οδηγεί ο Προκοπίου, τι συμβαίνει στο Κολλέγιο και δυο juicy νέα
- Τι πέτυχε ο Παπασταύρου στις ΗΠΑ για ενέργεια και γεωπολιτικά
