ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» δίνει σε έκθεσή της η Deutsche Bank.
Ο νέος στόχος τίθεται στα 11,75 από 11,5 ευρώ προηγουμένως.
Η μετοχή έκλεισε εχθές με άνοδο 1% στα 10,92 ευρώ, με το εκτιμώμενο περιθώριο ανόδου να υπερβαίνει το 7,5%.
Διαβάστε επίσης:
Ο ήλιος από το βορρά – Προϊστορικά σύμβολα Βόρειας Ευρώπης σε χρυσά αντικείμενα στην Κεφαλονιά
Παπασταύρου: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για Chevron – Eντός του 2026 οι πρώτες έρευνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ράμα: Συμμετοχή στην πρώτη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν ακόμη μία βάση στη Συρία – Την ανέλαβε ο συριακός στρατός
- ΝΥΤ: Η κυβέρνηση Τραμπ απέλασε μυστικά 9 μετανάστες από άλλες χώρες στο Καμερούν, παρότι προστατεύονταν από δικαστικές αποφάσεις
- Κακοκαιρία στα Τζουμέρκα: Καθίζηση 70 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο – Οδηγός γλίτωσε τελευταία στιγμή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.