ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ήπια κέρδη έκλεισαν σήμερα, Τρίτη, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού εν αναμονή των αποφάσεων της Fed.
Ο χρυσός Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο λιγότερο από 0,1% στα 1.953,70 δολ. ανά ουγγιά στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το ασήμι Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,2% στα 23,46 δολ. ανά ουγγιά. Ο χαλκός Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,9% στα 3,75 δολ. η λίβρα.
Η πλατίνα Οκτωβρίου έκλεισε με άνοδο 1,1% στα 948,40 δολ. ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 1,8% στα 1.266,50 δολ. ανά ουγγιά.
Αντίθετα, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του πετρελαίου έκλεισαν με απώλειες.
Το West Texas Intermediate Οκτωβρίου έκλεισε με απώλειες 0.3% στα 91,20 δολάρια το βαρέλι στο New York Mercantile Exchange.
Τέλος, το Brent Νοεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,1% στα 94,34 δολάρια ανά βαρέλι στο ICE Futures Europe.
Διαβάστε επίσης:
Κομισιόν για Ταμείο Ανάκαμψης: Το ελληνικό σχέδιο προχωράει καλά, αλλά αντιμετωπίζει προκλήσεις στο μέλλον
Χατζηδάκης: Έρχεται επέκταση του «Ηρακλή» και πακέτο δράσεων για τη φοροδιαφυγή
Κλιματική αλλαγή: Πόσο έχει αυξηθεί η πιθανότητα καταιγίδων επιπέδου «Daniel» στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κύμα πυραύλων εκτόξευσε το Ιράν εναντίον του Ισραήλ – Ανεβαίνουν ξανά οι τιμές του πετρελαίου
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.