ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μικρή άνοδο έκλεισαν την παραμονή της πρωτοχρονιάς οι τιμές των συμβολαίων αργού πετρελαίου στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης και στο Λονδίνο. Ωστόσο το 2018 έκλεισε με μεγάλες απώλειες με το αμερικανικό αργό να υποχωρεί κατά 25%.
Η τιμή του αργού τύπου WTI, παράδοσης Φεβρουαρίου, έκλεισε την Δευτέρα με άνοδο 1,21%, στα 46,53 δολάρια το βαρέλι. Ο Δεκέμβριος έκλεισε με απώλειες 10,8%, το τρίμηνο με απώλειες 38% ενώ σε επίπεδο έτους, το αργό τύπου WTI υποχώρησε κατά 24,8%.
Η τιμή του αργού τύπου Brent, παραδόσεως Μαρτίου, διαμορφώθηκε τη Δευτέρα στα 53,8 δολάρια το βαρέλι, με άνοδο 1,1%. Σε επίπεδο Δεκεμβρίου η τιμή υποχώρησε κατά 8%, σε επίπεδο τριμήνου υποχώρησε κατά 35% ενώ σε επίπεδο έτους 19,5%.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.