ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας
Σε αγορά ιδίων μετοχών προχώρησε ο ΟΤΕ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:
«O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (“ΟΤΕ Α.Ε.” ή “Εταιρεία”), ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών, την 10/03/2020, αγόρασε 43.006 ίδιες μετοχές, με μέση τιμή κτήσης €11,36342 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €488.695,24, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Εταιρείας.
Μετά και την προαναφερόμενη αγορά, η Εταιρεία κατέχει 10.067.098 ίδιες μετοχές, ποσοστό 2,098% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και τον κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής της 8ης Μαρτίου 2016».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγαλύτερη κινητικότητα στις αγοραπωλησίες στα φορτηγά πλοία με παρουσία Ελλήνων εφοπλιστών
- Ένα περίπτερο – κόσμημα: Δημιουργία της σπουδαίας Ζάχα Χαντίντ σε δημοπρασία
- The Times: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την αρχή του πολέμου στην πόλη Κομ του Ιράν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Συνεδριάζει η επιτροπή Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας των 11 βουλευτών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.