ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας
Σε αγορά ιδίων μετοχών προχώρησε ο ΟΤΕ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας:
«O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. (“ΟΤΕ Α.Ε.” ή “Εταιρεία”), ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Προγράμματος Απόκτησης Ιδίων Μετοχών, την 10/03/2020, αγόρασε 43.006 ίδιες μετοχές, με μέση τιμή κτήσης €11,36342 ανά μετοχή, συνολικής αξίας €488.695,24, σύμφωνα με το άρθρο 49 του Ν. 4548/2018 και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Εταιρείας.
Μετά και την προαναφερόμενη αγορά, η Εταιρεία κατέχει 10.067.098 ίδιες μετοχές, ποσοστό 2,098% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
Η ανακοίνωση εκδίδεται σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 16ης Απριλίου 2014 και τον κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2016/1052 της Επιτροπής της 8ης Μαρτίου 2016».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για δολοφονία Κερκ: «Πρέπει να φανταστούμε ότι μπορεί να υπάρξουν ηπιότερες ποινές για όποιον πυροβολεί στελέχη της δεξιάς;»
- Νετανιάχου: «Η εξόντωση των ηγετών της Χαμάς θα τερμάτιζε τον πόλεμο» – Οικογένειες ομήρων: «To μόνο εμπόδιο για το τέλος του πολέμου είναι ο Νετανιάχου»
- Μάρκο Ρούμπιο: «Απαράδεκτη, λυπηρή και επικίνδυνη» η διείσδυση ρωσικών drones στο πολωνικό έδαφος
- Ηλεία: Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Σπαρτουλιά
