ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε σήμερα ότι 2.900 μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 48,2% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.
Σημειώνεται ότι το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, επίσης επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Το ποσοστό συμμετοχής του ανέρχεται πλέον σε 41,7% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.
Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος και ταυτόχρονα 13.084.373 νέες μετοχές θα τεθούν σε διαπραγμάτευση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Όλγα Κεφαλογιάννη για την ρύθμιση για συνεπιμέλεια που αποκάλυψε το mononews: Eκανα χρήση γιατί αντιμετωπίζω δύσκολη κατάσταση
- Οι «Δεσμώτες» Φαλήρου: Έτοιμο σε λίγους μήνες το κέλυφος για την προστασία τους
- F1 2026: Ιδού η νέα Ferrari SF 26
- Revolut: Αλλάζει στρατηγική στις ΗΠΑ και ζητά τραπεζική άδεια