Στο 6,42% διαμορφώνεται πλέον το ποσοστό επί των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει το «Lexcor Master Fund» στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ:
Σύμφωνα με το Ν.3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από την εταιρεία «Marble Bar Asset Management LLP» υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστή επενδύσεων για το «Lexcor Master Fund», ότι στις 04/06/2025 επήλθε μεταβολή (αύξηση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία και ανήλθαν του 5%.
Συγκεκριμένα ο αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την γνωστοποίηση συναλλαγής ανήλθε σε:
– Άμεσα δικαιώματα ψήφου που ενσωματώνονται σε μετοχές, σύμφωνα με το αρ. 9 του ν. 3556/2007, 6.150.000, ήτοι ποσοστό 5,95 % επί του μετοχικού κεφαλαίου.
– Δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από χρηματοπιστωτικά μέσα (CFD cash settled), σύμφωνα με το αρ.11 παρ. 1β) του ν. 3556/2007, ως ισχύει, 494.166, ήτοι ποσοστό 0,48% επί του μετοχικού κεφαλαίου.
Συνολικός αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την γνωστοποίηση συναλλαγής 6.644.166, ήτοι ποσοστό 6,42 % επί του μετοχικού κεφαλαίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η Ευθύνη για την κατάσταση στο μπάσκετ βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση
- Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η κατασκευή του «The Ellinikon Mall» στη Λ. Βουλιαγμένης
- ΟΤΕ: Προσωρινός ανάδοχος του έργου για τα ψηφιακά σχολεία – Στα €71,4 εκατ. η αξία
- Intracom: Μετά τη Βούλα και τα Κουφονήσια, ο Σωκράτης Κόκκαλης πάει Μύκονο
