ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα υψηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο του 2020, αλλά κάτω από τα υψηλά ημέρας, όταν και ξεπέρασε το όριο των 2.000 δολαρίων η ουγγιά έκλεισε το το συμβόλαιο του χρυσού.
Ειδικότερα το συμβόλαιο χρυσού παραδόσεως Απριλίου έκλεισε με άνοδο 1,5% στα 1.995,90 δολάρια ανά ουγγιά. Στα υψηλά της ημέρας ο χρυσός είχε φτάσει στα 2.007,50 δολάρια.
Το ασήμι Μαΐου έκλεισε με απώλειες 0,3% στα 25,72 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ μέσα στην ημέρα είχε φτάσει έως τα 26,37 δολάρια.
Πτώση 4,2% σημείωσε ο χαλκός Μαΐου στα 4,731 δολάρια η λίβρα.
Η πλατίνα Απριλίου έκλεισε με απώλειες 0,1% στα 1.116,60 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Ιουνίου με πτώση 2,7% στα 2.901,90 δολάρια ανά ουγγιά.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eli Lilly: Έγκριση για το χάπι αδυνατίσματος Foundayo – Νέα «μάχη» με Novo Nordisk στην αγορά GLP-1
- TREK Development: Σε θεσμικούς επενδυτές πέρασε ποσοστό 3,17%
- ΕΥΠ: Στη δημοσιότητα απόρρητα αρχεία της δεκαετίας του ’50
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.