ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με υψηλότερο κόστος δανείστηκε σήμερα το Δημόσιο, καθώς το επιτόκιο στη σημερινή δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 625 εκατ. ευρώ, ήταν υψηλότερο κατά 6 μονάδες βάσης.
Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 0,71% από 0,65% που ήταν στη δημοπρασία της 10ης Οκτωβρίου.
Πηγές αναφέρουν ότι η αύξηση του επιτοκίου αποδίδεται στη μικρή ζήτηση κατά το auction.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Η ξεφτίλα δεν έχει όρια»: Η Σοφία Μητσοτάκη απαντά στα fake news για την επιστροφή της από το Ντουμπάι
- Τασούλας: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μια φορά γέμισε όλους τους Έλληνες με υπερηφάνεια
- Νέο κεφάλαιο για τον υγρό στίβο στον Πειραιά – Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Ανδρέας Γαρύφαλλος»
- Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης: Η ναυτιλιακή κληρονομιά, η επέτειος των 70 χρόνων του Ιδρύματος Ευγενίδου και η επόμενη μέρα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.