ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 852η/23.9.2019 συνεδρίασή του αποφάσισε:
- Την έγκριση του αιτήματος του Σταύρου Τάκη το οποίο αφορά την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας «ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.
- Την τυπική ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας με την αρχική επωνυμία «EUROBANK PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» και της συμπληρωματικής άδειας λειτουργίας της εταιρίας «GRIVALIA PROPERTIES Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» (όπως μετονομάστηκε αργότερα), λόγω απορρόφησής της από την «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.».
- Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 5 του Ν.3371/2005, κατόπιν αιτήματος της εταιρίας.
- Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 40.000 στην εταιρία «Ν. ΒΑΡΒΕΡΗΣ-MODA BAGNO Α.Ε.» για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Κανονισμού και του άρθρου 27 παρ. 8 του ν. 4443/2016, λόγω μη δημοσιοποίησης προνομιακών πληροφοριών κατά τον χρόνο και με τον τρόπο που ορίζονται από τον νόμο.
- Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 10.000 στην εταιρία «ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.» για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 16 (παρ. 1 και 2), 8 (παρ. 1 και 2), 5 (παρ. 1 και 2) της απόφασης 1/452/1.11.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς καθώς και των διατάξεων του άρθρου 25 (παρ. 5 και 6) του ν. 3606/2007, όπως εξειδικεύονται από τα άρθρα 13 (παρ. 1) και 14 της απόφασης 1/452/1.11.2007, κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.
- Την επιβολή προστίμου συνολικού ύψους € 6.000 στην εταιρία ΕΛ. Δ. ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΕΒΕΜΕ για παράβαση των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του ν. 3556/2007, λόγω μη σύμφωνης με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των εξαμηνιαίων οικονομικών καταστάσεων της περιόδου που έληξε στις 30.6.2014.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
- Δημοσκόπηση Alco: Τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας και της διαφθοράς – Νεανική βία και πρόσβαση των εφήβων στα social media
- ΗΠΑ: Το shutdown πλησιάζει στο τέλος του, καθώς η Βουλή προωθεί τη συμφωνία χρηματοδότησης του Τραμπ
- Axios: Νέοι όροι από το Ιράν πριν τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Zητά αλλαγή τόπου και διμερή μορφή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.