• ΑΓΟΡΕΣ

    Ένα βήμα πριν το squeeze out η Druckfarben

    Γιώργος Καραβασίλης, Druckfarben

    Γιώργος Καραβασίλης, Druckfarben


    Ένα βήμα πριν την έξοδο από το Χρηματιστήριο Αθηνών βρίσκεται Druckfarben. Έπειτα από  την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης (22/11) από την εταιρία Κazar Επενδυτική, που ελέγχεται από τον Γ. Καραβασίλη, o προτείνων χτες απέκτησε 20.156 κοινές ονομαστικές μετοχές της Druckfarben που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,52 % στην τιμή των 1,40 Ευρώ ανά μετοχή.

    Το ποσοστό πλέον της Kazar ανέρχεται στο 90,23% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας.

    Βάση του ποσοστού που κατέχει πλέον ο κ. Καραβασίλης, μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς, στους υπόλοιπους μετόχους που δεν αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση και υποχρεούται να αποκτήσει χρηματιστηριακά όλες τις Μετοχές που θα του προσφερθούν εντός περιόδου τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα (το “Δικαίωμα Εξόδου”).

    Ταυτόχρονα, με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων θα δημοσιοποιήσει και το Δικαίωμα Εξόδου των Μετόχων.

    Περαιτέρω, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Δικαιώματος Εξαγοράς, ο Προτείνων θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών,  μέσω σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας, για τη λήψη της οποίας θα απαιτηθεί πλειοψηφία 95%

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ