• Cryptocurrencies

    Twitter: Θα προσθέσει πληρωμές με Bitcoin στην εφαρμογή του για κινητά

    • NewsRoom
    Twitter: Αύξηση εσόδων κατά 37%  στο γ΄τρίμηνο - Έφθασε τους 211 εκατ. καθημερινούς χρήστες

    Jack Dorsey, CEO του Twitter


    Το Twitter ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι οι χρήστες του θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν Bitcoin για να στέλνουν πληρωμές μεταξύ τους, καθώς η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να επεκτείνει τις χρηματοοικονομικές  επιλογές της πλατφόρμας.

    Η προσθήκη κρυπτονομίσματος έρχεται στη λειτουργία «Tips» του Twitter, η οποία επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν χρήματα μέσω υπηρεσιών τρίτων μερών, όπως το PayPal.

    Η λειτουργία «Tips» ήταν διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένους χρήστες του Twitter, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σύντομα αυτή τη δυνατότητα σε όλους. Αρχικά, θα κυκλοφορήσει στις συσκευές iOS και αργότερα σε συσκευές Android.

    Οι άνθρωποι που θέλουν να στείλουν πληρωμές με Bitcoin θα μπορούν να προσθέσουν το «Bitcoin πορτοφόλι» στο προφίλ τους και στη συνέχεια να στείλουν το κρυπτονόμισμα από την εφαρμογή μέσω του Strike, μιας εφαρμογής πληρωμών τρίτου μέρους που είναι χτισμένη στο Bitcoin Lightning Network.

    Το Twitter είπε επίσης ότι δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, το Twitter δήλωσε ότι δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέψει σε ένα άτομο που χρησιμοποιεί το Twitter, να αφαιρέσει έναν ακόλουθο χωρίς να αποκλείει ή να ειδοποιεί αυτό το άτομο.

    Bitcoin: Διακυμάνσεις μετά την βουτιά κάτω από τα 40.000 δολάρια – Στόχος τα 46.000 δολάρια

    Μόσχα: Πρόστιμα σε Facebook και Twitter για απαγορευμένο περιεχόμενο



    ΣΧΟΛΙΑ