• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Απώλειες μέχρι 7% – Νέα πτώση κάτω από τα 30.000 δολάρια

    • Bloomberg

    Bitcoin


    Το Bitcoin υποχώρησε ξανά κάτω από τα 30.000 δολάρια, καθώς μια ακόμη προσπάθεια αντίδρασης πάνω από αυτά τα επίπεδα απέτυχε εν μέσω της απόσυρσης των επενδυτών από τα περιουσιακά στοιχεία υψηλού ρίσκου.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου υποχώρησε έως και 7,1% στα 29.209 δολάρια, ένα επίπεδο που είχε να βρεθεί από τις 30 Μαΐου. Άλλα token επίσης υποχώρησαν, με το Ether να καταγράφει απώλειες έως και 7,3% στα 1.725 δολάρια. Το Avalanche έπεσε έως και 9,3%.

    Οι κινήσεις αυτές σημειώνονται μια ημέρα αφότου το Bitcoin σκαρφάλωσε ξανά πάνω από τα 31.000 δολάρια, πυροδοτώντας τις προσδοκίες ορισμένων επενδυτών ότι έχει υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω άνοδο. Ωστόσο, αντιμετώπισε «ισχυρή αντίσταση» στην περιοχή των 31.500 έως 32.000 δολαρίων, σύμφωνα με τον Marcus Sotiriou, αναλυτή στη βρετανική εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων GlobalBlock.

    «Αυτή η αγορά μαραζώνει», ανέφεραν οι Adam Farthing και Collin Howe της εταιρείας κρυπτονομισμάτων B2C2. «Χωρίς καταλύτη ικανό να ωθήσει την αγορά προς τα πάνω, η τρέχουσα ψυχολογία είναι πιο πιθανό να διατηρήσει τις τιμές περιορισμένες σε ένα στενό εύρος τιμών, με άμεσο κίνδυνο υποχώρησης χαμηλότερα».

    Crypto assets' Monday rally was largely wiped out on Tuesday
    Τα κέρδη από το ράλι της Δευτέρας στα κρυπτονομίσματα εξανεμίστηκαν σε μεγάλο βαθμό την Τρίτη

    Η πτώση για τα κρυπτονομίσματα σημειώθηκε καθώς τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης των μετοχών των ΗΠΑ παρέμειναν στο κόκκινο και το δολάριο επέκτεινε τα κέρδη του. Ένα άλμα στις αποδόσεις των ομολόγων τη Δευτέρα πυροδότησε τις ανησυχίες ότι το αυξανόμενο κόστος δανεισμού θα μπορούσε να προκαλέσει ύφεση.

    Το Bitcoin έχει συσχετιστεί σε μεγάλο βαθμό με περιουσιακά στοιχεία κινδύνου τα τελευταία δύο χρόνια.

    Οι αγορές θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τα σήματα που δείχνουν κατά πόσο το τρέχον εύρος, 28.000 δολάρια έως 32.750 δολάρια για το Bitcoin και 1.700 δολάρια έως 2.100 δολάρια για το Ether – μπορεί να διασπαστούν, ανέφερε η B2C2.

    Διαβάστε ακόμη:

    Συρρικνώνεται η βιομηχανία των crypto, μετά τη μεγάλη φυγή των επενδυτών



    ΣΧΟΛΙΑ