ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαρώνουν τα ναυπηγεία οι Ελληνες εφοπλιστές: Τι παραγγέλνουν Προκοπίου, Αγγελικούση, Φράγκου, Οικονόμου, Τσάκος, Μαρινάκης
Σύσταση αγοράς και, μάλιστα, «strong» (Rank 1) δίνει η Zacks Equity Research για τη μετοχή της Costamare, συμφερόντων του εφοπλιστή Κωστή Κωνσταντακόπουλου.
Σύμφωνα με τους αναλυτές, η μετοχή της εισηγμένης στην αμερικανική αγορά ναυτιλιακής είναι αυτήν τη στιγμή από τις πλέον υποτιμημένες μετοχές στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Αυτός είναι και ο λόγος που η Zacks δίνει σύσταση «strong buy» και «Α» value grade για τη μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιάννης Μουτζούρης και Βαρβάρα Θεοδωρίκα: Λαμπερός γάμος στο Island (φωτογραφίες)
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews: Προσλήψεις, κίνητρα και ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο του ΕΣΥ
- Ο Μυστακίδης… τρελάθηκε και σαρώνει τα πάντα με τον ΠΑΟΚ: Έκανε «Μίδα» τον Όσμαν και θέλει Τολιόπουλο και Ντόρσεϊ
- Ραντεβού στην Κέα: Τα έργα του Cacao Rocks συναντούν το Αιγαίο στο One&Only Kéa Island
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.