• ΑΓΟΡΕΣ

    Πιέσεις στο Χρηματιστήριο: Κάτω από τις 780 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

    • NewsRoom


    Πτωτικές τάσεις επικρατούν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

    Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων βρίσκονται οι τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης διαμορφώνεται στις 776 μονάδες σημειώνοντας πτώση άνω του 2%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 6,18 εκατ. ευρώ.

    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 1,60%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,92%.

    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης μικρή άνοδο καταγράφει μόνο η μετοχή του ΟΛΠ ΟΛΠ 2,30% 24,50, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές της Εθνικής, της Alpha Bank, της Lamda Development ΛΑΜΔΑ 4,39% 6,90, της Πειραιώς και της Eurobank ΕΥΡΩΒ 0% 1,83.

    Πτώση σημειώνουν όλοι οι επιμέρους δείκτες, και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες της Υγείας και των Τραπεζών. Ανοδικά κινούνται 18 μετοχές, 45 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.

    Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Ειδησεοφωνική και Minerva ΜΙΝ -5,00% 0,57, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Αγροτικός Οίκος Σπύρου και Byte Computer.

    Διαβάστε ακόμη:

    Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα αλλάζει όλα σε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και Χρηματιστήριο

    Whitetip Investments: Χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην αναδιάρθρωση της Folli Follie

    To CVC Capital ξαναχτυπά: Προχωρημένες συζητήσεις για την εξαγορά τμήματος της εταιρείας καλλυντικών Shiseido

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ