Στο υψηλότερο επίπεδο από τις 3 Απριλίου έκλεισε την Πέμπτη η τιμή του συμβολαίου του Αμερικανικού αργού στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το WTI έλαβε στήριξη από τις ανακοινώσεις για την μείωση της παραγωγής αλλά και τις εκτιμήσεις για αύξηση της ζήτησης καθώς κάποιες από τις πολιτείες των ΗΠΑ αίρουν σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα.
Έτσι η τιμή του συμβολαίου αργού τύπου West Texas Intermediate, παραδόσεως Ιουνίου, έκλεισε με κέρδη 2,27 δολάρια σε σχέση με το χθεσινό κλείσιμο, σημειώνοντας άνοδο 9% στα 27,56 δολάρια το βαρέλι.
Στο Λονδίνο το συμβόλαιο για το brent παράδοσης Ιουλίου κέρδισε 6,65% ή 1,94 δολάρια, κλείνοντας στα 31,13 δολάρια το βαρέλι.
Άνοδο σημείωσε και η τιμή του συμβολαίου χρυσού, έπειτα από τα νέα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ.
Ο χρυσός παράδοσης Ιουνίου κέρδισε 21,90 δολάρια ή 1,3%, κλείνοντας στα 1.738,30 δολάρια ανά ουγγιά.
Την ίδια ώρα το ασήμι Ιουλίου κέρδισε 39,9 σεντς ή 2,6%, κλείνοντας στα 16,07 δολ. ανά ουγγιά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη Άδωνι Γεωργιάδη στο Mononews: Τέλος τα προϊόντα κάνναβης από περίπτερα και αυτόματους πωλητές
- Ζημίες 120 εκατ. ευρώ και σοβαρός κίνδυνος για το μοντέλο της Τότεναμ
- Gulf Air: Επανεκκίνηση των πτήσεων από το Μπαχρέιν μέσω Νταμάμ στις 7 Απριλίου
- Laskaridis Shipping: Μνημόνιο για καινοτόμες λύσεις στα πλοία υπέγραψαν Πάνος Λασκαρίδης και Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.