Αυξήθηκαν οι ανοιχτές θέσεις που κατέχει η Lansdowne Partners, στη μετοχή της ΔΕΗ, την προηγούμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, το βρετανικό fund αύξησε τα short στο 1,51% επί του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, δηλαδή βγήκε short κατά 23.200 μετοχές, την ημέρα που μετοχή της ΔΕΗ έκλεισε 1,192 ευρώ. Η μετοχή της ΔΕΗ τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις έχει καταγράψει κέρδη της τάξης του 5%.
Την ίδια ημέρα, η Oceanwood, αύξησε τη ανοιχτή της θέση στη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας κατά 365.886 μετοχές, ή στο 0,54% επί του συνόλου των μετοχών της Τράπεζας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δ. Φιλιώτης (Φαρμασέρβ-Lilly): Ο “Captain” που γράφει ιστορία – Μια διαδρομή που άλλαξε την Υγεία στην Ελλάδα
- Θανάσης Ζαμάνης: Ένας «μάχιμος» δικηγόρος στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Όλο το νέο πακέτο για την ανέγερση κοινωνικών κατοικιών
- Ο γιος μεταναστών που έσωσε ένας οπτομέτρης: Η άγνωστη ιστορία του Ράστοντερ που αγοράζει ο Παναθηναϊκός έναντι 3,5 εκατ. ευρώ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.