• ΑΓΟΡΕΣ

    5 λόγοι που θα σας κάνουν dislike

    • NewsRoom


    Υπάρχουν πολλοί τρόποι που κάνετε τους ανθρώπους να απομακρυνθούν από εσάς. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς δεν απαιτούν πολλή προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι οι γνωστοί σας να ρίξουν μια ματιά στην διαδικτυακή κοινωνική σας δραστηριότητα.

    1. Αν ανεβάζετε πάρα πολλές φωτογραφίες στο Facebook

    Ίσως να είναι πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί σας μέσα σε ένα 24ωρο τις φωτογραφίες του μήνα του μέλιτος σας, της αποφοίτησής σας, του ξαδέλφου σας, του σκυλιού σας που το έχετε ντύσει με ένα αποκριάτικο κοστουμι. Ωστόσο, η έρευνα έχει οδηγήσει στη διαπίστωση ότι το να ανεβάζετε πάρα πολλές φωτογραφίες στο Facebook μπορεί να βλάψει τις σχέσεις στην πραγματική σας ζωή.

    2. Ο αριθμός των φίλων που έχετε στο Facebook

    Σε μια μελέτη, οι ερευνητές ρώτησαν φοιτητές για να εξετάσουν φανταστικά προφίλ στο Facebook και να αποφασίσουν πόσο τους άρεσαν οι ιδιοκτήτες τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο ιδανικός αριθμός φίλων για συμπάθεια ήταν 300. Οι αξιολογήσεις ως προς την συμπάθεια ήταν χαμηλότερες όταν ένα ιδιοκτήτης προφίλ είχε μόνο 100 φίλους και σχεδόν τόσο χαμηλά ήταν όταν είχαν πάνω από 300.

    3. Να εξομολογηθείτε κάτι πολύ προσωπικό όταν η σχέση σας βρίσκεται στην αρχή

    Οι άνθρωποι συμπαθιούνται περισσότερο όταν μοιράζονται προσωπικά πράγματα, η εκμυστήρευση είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνουν φίλους. Ωστόσο, οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι το να λες τα μυστικά σου από πολύ νωρίς λαμβάνεται ως ανασφάλεια από τους άλλους και δεν σε καθιστούν και ιδιαιτέρως συμπαθή.

    4. Να ρωτάτε συνέχεια τον άλλον χωρίς εσείς να μιλάτε για τον εαυτό σας

    Όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες και οι δυο θα πρέπει να εκμυστηρεύονται πράγματα για τον εαυτό τους κατά το ίδιο ποσοστό.

    5. Να μην έχετε πολύ κοντινή φωτογραφία στο προφίλ σας

    Έρευνες έχουν δείξει ότι η ιδανική απόσταση είναι περίπου στα 135 εκατοστά.



    ΣΧΟΛΙΑ